2777
2789

خانوما میخوام یه چیزی بگم‌ بهتون 

من تازه اومدم اما تو همین یروز که اومدم دیدم تاپیکهایی هست که درمورد مادر شوهر و خواهر شوهره و بعضیا میگن ما خیلی ازشون بدمون میاد و بدجنسن یا مثلا تاپیکهایی میزنن که کن خیلی بدبختم و میان داستان زندگیشونو تعریف میکنن و یا از بقیه بد میگن 

خانوما! 

هرچقدر مادر شوهرتون خواهر شوهرتون یا حتی شوهرتون بده ازش بد نگین

فکر کردید بقیه براتون چیکار میتونن بکنن؟ 

در حد یه دلسوزی فقط دیگه میتونن چیکار کنن؟! 

فقط اینکه یا یه اشنا پیدا میشه و هرهر ب زندگیتون میخنده 

لطفا بیاین اگه‌ حتی بدترین زندگی و دارید از اون بهترین بسازید 

کسی نمیتونه براتون کاری بکنه

تمام مردم مشکلات دارن و خیلیا اذیتشون میکنن اما نباید بیاین جار بزنین برای خودتون بد‌ میشه 

حتی اگه هم دشمن دارید نباید از اون بد بگید چ برسه به اینکه یه اشنا باشه 

و یه توصیه ی دیگه سعی کنید کینه ای نباشید هرکسی هر کار بدی کرد در قبالش کار خوب انجام بدید و همیشه از اون طرف تعریف کنید و شهصیت خودتونو نشون بدین 

منظورم خودشیرینی یا چاچلوسی نیست منظور من اینکه همیشه در برابر کارای بد دیگران کارای خوب نشون بدین

لطفا فکر کنید من خواهرتونم و یه توصیه بهتون کردم وگرنه قصد توهین ندارم 

شاد و پیروز باشید 

و همیشه خوشبخت!

و یِک نَفر در اینجا بَرای "نَفــــس" کِشیدَن "تــــو" را بَهانِه می کُند:)🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اینجا کسی نمیشناسه کسی رو، الان شما منو میشناسید؟ 

اولن گلم من منظورم اینجا نبود و تو واقعیتم بود 

بعدم خواهرگل حتی توی اینجا هم نباید این حرفارو زد و یکی از مشکلات دیگه اینکه زود شناسایی میشیم من خودم یکی از تاپیکارو ک دیدم یکی از زندگیش گفته بود من شناختمش همون اول 

اولن گلم من منظورم اینجا نبود و تو واقعیتم بود  بعدم خواهرگل حتی توی اینجا هم نباید این حرفارو ...

اره درسته باهاتون موافقم تازه هر چقدم حرف بزنیم حالمون بدتر میشه و مرور خاطرات بد میشه و کلی انرژی منفی ولی بعضی ادما انقد مظلمون فقط زورشون میرسه اینجا حرف بزنن تا یکی پیدا بشه باهاشون همددری کنه یا به هرحال دنبال راه حل میگردن

اره درسته باهاتون موافقم تازه هر چقدم حرف بزنیم حالمون بدتر میشه و مرور خاطرات بد میشه و کلی انرژی م ...

بله درسته 

خب عزیزم  اگه الان یکی بیاد زندگیشو تعریف کنه و شکایت کنه ما میتونیم براش چیکار کنیم؟

میتونیم یکاری کنیم ک خوشبخت بشه و کسی اذیتش نکنه؟ 

این حقیقته کسی نمیتونه توی مجازی ب کسی کمک کنه فقط مثلا اگه در حد سوال باشه ک اونایی که ی چیزی و بلدن میتونن کمک کنن وگرنه در این مسائل ما فقط میتونیم دلسوزی کنیم کاری دیگه بر نمیاد حتی بعضی ها راه حل میدن ولی بازم زندگی اونو از نزدیک ندیدن ک راه حل میدن و مشکلیو حل نمیکنه 

ممنون از شما ک اومدی و ب این تاپیک سر زدی