2777
2789

تروخدا درس نکن😓😓😓😓

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هویج وخلالی خردمیکنم با1کوچولوابلیمو نیم پزمیکنم بعد پیازداغ میکنم هویج وداخل روغن میریزم و1کم رب گوجه و1کم رب انارمیزنم برای گوشت اش هم یاقلقلی یامرغ خردشده نگینی اب پزوسرخ شده قاطی میکنم برنج اب کش بعدلاب لاش موادومیریزم ودم کش میذارم

عشقم همسر م♥♥

مرغ رو میپزی ریش ریش میکنی میذاری کنار

از اب مرغ هم نگه دار یه لیوان

هویج رو رنده کن و تفت بده

پیاز سرخ کن فراوون

زرشک هم تفت بده بذار کنار

اخر سر اینا رو باهم مخلوط کن تو تابه 

و بهش نمک و زعفرون اضافه کن

بعد با اون یه لیوان اب مرغ بذار یکم بپزه و به خورد هم بره مواد

بعد موادت رو بذار لابه لای برنج ابکش شده و دم بذار

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

اول هویج‌رو رنده میکنیم

بعد پیاز رو حرد میکنیم

یک ظرف رو روی گاز میزاریم تا گرم بشه بعد روغن رو میریزم توش گرم شد پیاز رو اضافه میکنبم تقریبا سرخ شد بهش هویج رو اضافه میکنیم تا هویج هم ابش گرفته بشه و سدخ بعد بهش نمک و فلفل و ادویه ای که دوستاری میزنی

اگر دوست‌داری گدشت قلقلی بریزی گوشت رو با میاز رنده شده فاطی کن قلقلی کن و به مدوادت اضافه کن وقتی که مبخوای لایه بدنج بریزی یعنی تا اخر گدشتت باشه

اگر هم میخوای مرغ بزاری مرغ رو مثله الویه بپز و بزار روی برنجی که داره دم میکشه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

من سینه مرغ میپزم و ریش میکنم.. پیاز تف میدم با هویج زنده شده سرخ میکنم زرشک میزنم و زعفران زیاد مرغ با مواد قاطی میکنم... بعدم برنج ابکش کردم مواد با برنج مخلوط و دم میزارم.... تمام.. ما کشمش نمیزنیم چون هویج خودش شیرینه خیلی شیرین میشه 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

ببین دوتا نکته(تجربه شخصیم) اول هویچ رو بشین با حوصله خلال کن اندازه نصف چوب کبریت ،رنده نکن😕

بعدم دارچین و زعفرون غوغا میکنه😍

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
من هویج وخلالی خردمیکنم با1کوچولوابلیمو نیم پزمیکنم بعد پیازداغ میکنم هویج وداخل روغن میریزم و1کم رب ...

دمت گرم منم خلال میکنم،رنده بد میشه

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.