2777
2789
عنوان

میشه بیاین😔

75 بازدید | 11 پست

میشه برای سلامتی نی نیم دعا کنید دارم دق میکنم 

تو دلم آشوبه میدونم دعاهاتون میگیره توروخدا دعا کنید سالم بد نیا بیاد میگن یه باند آمنیتوتیک تو سونودیدن که اگه دور دست و پای بچه بپیچه ناقصش میکنه شما دعاکنید دلتون پاکه 

انقدر رنج کشیدم دیگه بسمه دلم خوشه بع همین بچه که اونم باز مشکل پیش اومد😔 چون به کل از شوهرم نا امیدم 

الانم تا آخر بارداری باید نگران باشم 

ای خدا این حق من نبود🙏

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

عزیزم چون خودم در انتظارم از ته دلم براااات دعا کردم

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما دعا میککنم😔ان شاء الله نی نیت سالم بغل بگیری 

تف تف تف                                                                                                                                                                                                               تف تو این زندگی فقط  داری میخونی دوتا تف هم شما بریز 🤮                                                                                                                                  عقدی بدبختم😭چیه خشکل بدبخت ندیدی؟؟ 🤬🤫🤐تیکر عروسیمه االبته اگه خدا بخادا😬👏                                                                  
فقط یه سوال گلم  چرا از شوهری که ناامیدی بچه آوردی ؟؟؟ بچه معجزه گر زندگی نیست گلم .

عزیزم قصدشو نداشتم سه سال جلوگیری و تنبلی شدید تخمدان و اینا داشتم ولی با یه بار بی احتیاطی باردارشدم 

الان شده همه زندگیم الان شده همه امیدم دخترکوچولومو دوسش  دارم چون هدیه ی خدا بود مثه یه معجزه آخه دکترا هم گفتن باردار نمیشی و باید دوا درمون بشم 

بچه معجزه گر دل منه هم باباش عاشقشه هم من

با هم مشکلی نداریم فقط دلم از گذشته ها پره😔

عزیزم حتما دعا میککنم😔ان شاء الله نی نیت سالم بغل بگیری 

مرسی عزیزم شاید خدا صدای شماهارو بشنوه یه نگاهی هم به من بکنه

عزیزم برات ۱۰تاصلوات میفرستم ک ۲رکعت هم نماز می‌خونم نی‌نی‌ت هیچیش نباشه شما هم با دله پاکت اگر دلت ...

مرسی عزیزم حتما دعا میکنم برات 🙏

عزیزم قصدشو نداشتم سه سال جلوگیری و تنبلی شدید تخمدان و اینا داشتم ولی با یه بار بی احتیاطی باردارشد ...

ببین گل من فکر به گذشته مثل یه سرطان و خره ای مینونه کم کم وجود تو میخوره 

تو داری یه فرشته کوچولو رو تو بدنت پرورش میدی 

این فرشته کوچولو نیار به آرامش روحی داره 

اگه تو ناراحت باشی اون متوجه میشی 

حالا که اواضاع با اومدن دختر کوچولوت داره تغییر می‌کنه 

با فکر به گذشته خودتو و روز های خوشی که در پیش داری رو خراب نکن 

مثبت فکر کن تا مثبت اتفاق بیفته برات گلم‌

ببین گل من فکر به گذشته مثل یه سرطان و خره ای مینونه کم کم وجود تو میخوره  تو داری یه فرشته کو ...

باشه عزیزم سعی خودمو میکنم فعلا که تموم ذهنم درگیر این بچه س که دوسدارم سالم بغل بگیرمش