2777
2789

سلام خواهرای عزیزم

همین الان به محض زدن تاپیک میزارم داستانم رو فقط شاید کپی کردنش طول بکشه ناراحت نشید ها 😊🌸❤

بچه هایی که تگ میکنم قبلا بهتون قول دادم تاپیک زدم تگ کنم 😁😻😅

@1198  

@ویتامین_خ  

@اعتصامی  دوست داشتم شما هم بخونی دوست عزیزم   

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

😂😂

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از لاک جیغ تا خدا

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

چقد خوب 😍😍😍

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

اول از همه یکم از خودم بگم اسمم حانیه است و الان ۱۹ سالمه زمان خواستگاری ۱۷ سال و زمان عقد هجده سالم بود عروسیم هم که خورد به کرونا 😕👌

من یه دختر متوسط بودم مثلا پدرم گیر نمی داد موهاتو بده تو منم معمولا موهای جلوم بیرون بود یا مثلا با مانتو جلو باز و شلوار اسلش هیچ مشکلی نداشت

منم برام فرقی نداشت اما از بچگی هیئت رفته بودم و از همون موقع با افتخار گریه کن امام حسین (ع) بودم

برای همین الان من با همه دوست میشم هم دوست مانتویی دارم و هم چادری به دلاک اعتقاد دارم 😍

اما بی احترامی به افراد بزرگ دینی رو خیلی بدم میاد

البته مادرم محجبه است یه داداش خوشگلم دارم که اون هم متاهله و یه زن داداش عزیز که مثل خواهرمه

بنده از ده سالگی به مقام خواهر شوهر منصوب گردیدم 😂🤚

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

لایک لطفا

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.