2777
2789

سلام. ديشب ديروقت يه تاپيك زدم. دوستان عزيزم نظراتشونو گفتن. لطفا اگه بازم تجربه اي داريد بهم بگيد.ديروز روز هشتم انتقالم بود بي بي زدم بعد يك ساعت هاله انداخت. كسي تجربه اي داره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد یک ساعت؟

من از انتقال جنین اطلاعاتی ندارم ولی این بی بی چک منفیه

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
من روز ۱۶ هستم امروز آزمایش دادم بعد از ظهر جوابش میاد ولی هنوز شهامت بیبی زدن ندارم .ایشالا که مال ...

ايشالا كه جواب شما هم مثبت باشه. اميدوارم هر دو مامان بشيم

عزیزم کل هزینتون چقدر شده و از روز اول که اقدام کردین برا ای وی اف چقدر زمان برد تا انتقال؟؟

هزينه فكر كنم بيست تومن به بالا شد. من دو بار پانكچر شدم و از بهمن پارسال اقدام كردم اون وسط به خاطر كرونا مقداري كارم عقب افتاد. ولي اگه روال عادي بخواد پيش بره. ٣-٤ ماه تا انتقال زمان ميبره

گلم بعد یک ساعت که درست نیست

نهایتا بعد بیست دقیقه نیم ساعت نهایتش....

عجله نکن حالا

خدا بزرگ

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم