2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه یکساله

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم الان ۱۴ ماهشه وزنش ۱۱ قد ۷۸ به نظرت چطور؟خیلی نگران قدشم

نگران نباش.باید به نسبت قد و وزن تولدش دکترش ببینه رو منحنی رشده یا نه.وزنش که خوبه ماشاءلله.قدشم هر چی قد تولدش بوده باید ۱و نیم برابر شده باشه.

زینک برای رشد قد خیلی خوبه

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
نگران نباش.باید به نسبت قد و وزن تولدش دکترش ببینه رو منحنی رشده یا نه.وزنش که خوبه ماشاءلله.قدشم هر ...

قد تولدش ۴۹ بود والا آزمایش داد زینک اش زیاد بود دکتر گفت زینک بهش نده دیگه 

قد تولدش ۴۹ بود والا آزمایش داد زینک اش زیاد بود دکتر گفت زینک بهش نده دیگه 

خب پس قد الانشم خوبه و کم نیست.زینکم بهش نده پس.

همه چیش خوب و نرماله نگران نباش

خب پس قد الانشم خوبه و کم نیست.زینکم بهش نده پس. همه چیش خوب و نرماله نگران نباش

خیلی نگرانم میگم لاغر بچه های فامیل همه چاق هستن پسر من یع دقیقه هم نمی شینه اصلا نمیشینه از وقتی بلند میشه داره راه میره تا شب

خیلی نگرانم میگم لاغر بچه های فامیل همه چاق هستن پسر من یع دقیقه هم نمی شینه اصلا نمیشینه از وقتی بل ...

عین دختر منه.نگران نباش عزیزم همینکه سالم باشن کافیه.

همه هم به من میگن ریز و لاغره بچت ولی دختر من خیلی بد غذاست فعالیتشم زیاده خب لاغر میشه دیگه