2777
2789
عنوان

خانما پیلززززززززززز

122 بازدید | 9 پست

بچه ها سلام ببینید من عروسی دختر عمومه  اصلا حوصله عروسی ندارم قراره نرم اما مادرم خیلی اصرار میکنه ک برم چون خود پدر مادرم خونه نیستن اما من نمیخوام برم چیکار کنم قانعشون کنم دختر عمم هم همدرد منه من پسر عموم هم ک میشه برادر همین خانم ازم خواستگاری کرده یعنی دیگه صفرررررر به دختر عمم گفتم بیا خونه ما تا منم تنها نباشم اینجوری ازمون ایرادی نمیگیرن اونم قبول کرد نظرتون نرم زشت نیست؟؟؟؟زن عموم هم یه زن عفریته ای هست واااای

تو کرونا چه عروسی آخه همون بهتر که نمیری

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نری ینی قید همشونو زدی میخای بزنی نرو و وقتی مرد هم‌نرو 

خوب نرم بنظرتون یا برم هنوزم نمیدونن دختر عمه ام میگه منم نمیام دوسال ازم کوچیکتر میگه شب میام پیشت پیش هم باشیم تا هی ایراد نگیرن

خوب عروسیشم امروز فردا پس فرداس من حوصله رفتنش رو ندارم اصلا یه مشت دختر خاله داره ایقدر پر رو هستن بدم میاد از اونام 

خوب نرم بنظرتون یا برم هنوزم نمیدونن دختر عمه ام میگه منم نمیام دوسال ازم کوچیکتر میگه شب میام پیشت ...

۴ روز دیگه عموتینا هم واسه عروسیت نمیان

برو بجای بزن برقص سنگین رنگین بشین یه گوشه اگه سختته

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
۴ روز دیگه عموتینا هم واسه عروسیت نمیان برو بجای بزن برقص سنگین رنگین بشین یه گوشه اگه سختته

نه میخوام نمیان میری اونجا میبینی همه رفتن آرایشگاه بعد تو بری یه گوشی بشینی درست بخونی خو بهتر از اینه ک بری عروسی