2777
2789

متوجه بحث بیمه وتضمین کار و تعطیلاتش هستم واینک ممکنه خیلی از رشتهدها شغل نداشته باشن .ولی باز ب روحیه نگاه کرد من میگم سی سال باید تو شغلی باشی ک با انواع بچه ها با تیپ های شخصیتی و فرهنگی وگاها بیمار هایی روحی سروکله زد مگ ادم چقد حوصله داره والا سن هرچی بالاتر میره حوصله ادمم کم میشه من مادر خودم معلم بود وقتیم ک برمیگشت از مدرسه از شدت خستگی وسروکله زدن نا نداش فقط چن ساعت باید میخوابید ک بعد بخودش میامد بازم تو خونه مسائل مربوط ب مدرسه بود اونم برا حقوق چندرغاز ک تو وارد هرکاری بشی با اسایش بیشتر این حقوقو داری

چون نیم روز هست برای مادرا عالیه این شغل

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نمیرزه حقوقشم تا بری ی مغازه تمامه

حالا شوهر من که صبح ۶میره ۶عصر برمیگرده فکر میکنی حقوقش میمونه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
دیگه هر شغلی یه مزایا و معایب داره..ولی به نظرم‌همون تعطیلات و اینا..جو محیط کار هم‌مهمه. که برای خا ...

اتفاقا بتظرم معلمی برا زن خوب نیس چون بسیار مسولیت سختیه و هرروز هر بچه ی مسئله داره اواز دهل شنیدن از دور خوشست

اتفاقا بتظرم معلمی برا زن خوب نیس چون بسیار مسولیت سختیه و هرروز هر بچه ی مسئله داره اواز دهل شنیدن ...

نمیدونم تجربه شو نداشتم...

دیگه هرکاری فرسایش داره

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

اتفاقا بتظرم معلمی برا زن خوب نیس چون بسیار مسولیت سختیه و هرروز هر بچه ی مسئله داره اواز دهل شنیدن ...

برای خانم فقط تابستون داشتن خوبه و اینکه یه مادر براش مهمه بچه هاش رو کمتر تنها بگذاره 

وگرنه خود کار سخته

برای خانم فقط تابستون داشتن خوبه و اینکه یه مادر براش مهمه بچه هاش رو کمتر تنها بگذاره وگرنه خود کار ...

نمیدونم ولی من حوضله کله زدن ندارم خودم حوصلهدخودمم نوارم چ برسه مثلا ی کلاس ۳0 نفر