2777
2789
عنوان

همکار همسرم که خانومه براش هدیه داده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 111 پست
عزیزززم خیلی از مردا از سادگیشون خیانت میکنن  این رویه تو تغییر بده .من شوهرم با یه دختره که هم ...

کارت اشتباه بود نهایت با شوهرت دعوا میکردی خودت را اینجور کوچیک کردی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو محل کار من که اکثر خانما و مردا با هم چنان صمیمی ان که به اسم کوچیک همو صدا میزنن و کلی با هم خلو ...

ربطی نداره دلت نسوزه برا این صمیمیت چون خیلی هم زیر اب همو میزنن جبران میشه

والا من برای همکار مرد یه روان نویس خریدم چون تولدشون بود. هم ایشون متاهلن هم من. ولی خب لباس زشته ی ...

دقیقا منم همین کارو کردم درصورتیکه میشد چیز بهتری خرید ولی من نکردم ..

تو محل کار من که اکثر خانما و مردا با هم چنان صمیمی ان که به اسم کوچیک همو صدا میزنن و کلی با هم خلو ...

وای نگو

منم خودمو میکشم شوهرم فعل هاشو گرد نکنه و جمع ببنده

۴سال دانشگاهش پیر شدم...محل کارش خانوم ندارن اما درصدی شاید در اینده بیارن...از الان دلهره میگیرم

واقعا بلد نیستم البته چون همسرو میشناسم واسه همون یه بار یهویی مشکلی پیش اومد یه ماه تو کما بود گوشی ...

اهااااا 

بیخیال پس...

انشاالله خوشبخت بشین باهم...

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
والا من برای همکار مرد یه روان نویس خریدم چون تولدشون بود. هم ایشون متاهلن هم من. ولی خب لباس زشته ی ...

به نظر منم اسی باید میگفت چه ندونم کاران همکارات اخه لباس کی به همکار هدیه میده اونم همکارجنس مخالف  😚

هدیه تو عالم همکاری باید اصول دلشته باشه

به نظرم استارتر خانمه رو میشناسه وخودشو از اون سر میدونه اومده مارو سرکار بزاره..حالا اگه شوهرت از یه ترگل ورگل هدیه گرفته بود الان داشت مشورت میگرفت چطور شوهر و اون خانم رو به هزار قسمت مساوی تقسیم کنه😑

به نظرم استارتر خانمه رو میشناسه وخودشو از اون سر میدونه اومده مارو سرکار بزاره..حالا اگه شوهرت از ی ...

😂😂😂هزار قسمت مساویشو خوشم اومد 

نه والا سر کار نیست این تاپیکو زدم که نباید خیلی حساس بود 

وای نگو منم خودمو میکشم شوهرم فعل هاشو گرد نکنه و جمع ببنده ۴سال دانشگاهش پیر شدم...محل کارش خانوم ...

بد به دلت راه نده

من نگفتم همه

هستن خانم ها و مردهایی که عین انسان میان سرکار، حد و حدود حفظ میکنن و مثل همکار با جنس مخالف رفتار میکنن نه یه دوست صمیمی، عین انسان هم برمیگردن سرکار.

شوهر شما قطعا از این دستس 👌