میدونید همسر من اصلا اهل خیانت نیست هیچ چی رو هم ازم پنهان نکرده تا حالا اون روز یه پیراهن آورد گفت اینو همکارم خانم فلانی هدیه آورده براش اتو زدم که بپوشه ولی مطمئنم خیلی از خانم ها بودن پیراهن و شوهر رو باهم آتیش میزدن به نیرم وقتی همسرش رو شناخت لازم نیست بیخود و بی جهت یه کاری بکنه که اونم پنهان کاری کنه الان آماده ام برای ترور بفرمایید در خدمتم سینه سپر😉
واقعا بلد نیستم البته چون همسرو میشناسم واسه همون یه بار یهویی مشکلی پیش اومد یه ماه تو کما بود گوشی ...
اهااااا
بیخیال پس...
انشاالله خوشبخت بشین باهم...
هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرمکه اومدی کشیدی آروم آروم عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلکک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمیارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️ به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
به نظرم استارتر خانمه رو میشناسه وخودشو از اون سر میدونه اومده مارو سرکار بزاره..حالا اگه شوهرت از یه ترگل ورگل هدیه گرفته بود الان داشت مشورت میگرفت چطور شوهر و اون خانم رو به هزار قسمت مساوی تقسیم کنه😑
وای نگو منم خودمو میکشم شوهرم فعل هاشو گرد نکنه و جمع ببنده ۴سال دانشگاهش پیر شدم...محل کارش خانوم ...
بد به دلت راه نده
من نگفتم همه
هستن خانم ها و مردهایی که عین انسان میان سرکار، حد و حدود حفظ میکنن و مثل همکار با جنس مخالف رفتار میکنن نه یه دوست صمیمی، عین انسان هم برمیگردن سرکار.