2777
2789
عنوان

همکار همسرم که خانومه براش هدیه داده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 111 پست
بابا دوس ندارم حساس شم اتفاقا اعتماد بنفسم بالاست 😁

😂😂😂خوشم اومد

ولی یکی دوبار غیرتی بازی کن 🖤😅

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرمو میشناسم و لزومی نداره خودمو این همه اذیت کنم نزدیک ۱۵ ساله باهاش زندگی میکنم 

انشاالله ک مشکلی براتون پیش نیاد ولی ۳۰سالم از زندگیت بگذره بازم باید حواست ب شوهر و زندگیت باشه آدم ناسالم زیاد هست پاک ترین آدما هم ممکنه گول بخورن

شوهرت چی کادویی نمیده بهش؟ خب خانوما بهتر سلیقه دارن،تو یچی با سلیقه خودت بگیر کادو کن بده همسرت به ...

همسرم قبول نمیکنه از این کارا یه بار دنبال یکی میگشتم فک کنم اون خانم میتونست پیدا کنه چون محله اونا بود به شوهرم گفتم زنگ بزن بپرس گفت نه نمیخوام روش باز شه پر رو میشه من نه ازش چیزی میخوام نه میپرسم

لباس هدیه دادن جای بحث داره عزیزم.شاید شوهر شما هدفب نداره ولب اون خانوم داغونه.هدیه به همکار مرد بخوان بدن یه روان نویسی چیزی میدن نه لباس. من ده ساله شاغلم همچین موردب ندیدم 

😂😂😂خوشم اومد ولی یکی دوبار غیرتی بازی کن 🖤😅

واقعا بلد نیستم البته چون همسرو میشناسم واسه همون یه بار یهویی مشکلی پیش اومد یه ماه تو کما بود گوشیش دست من بیچاره کلا تو خط خودشه 

همینطوری

ببین تو رفتار با شوهرت که دیگه چیزی رو مخفی نکنه و رو زنه حساس نشه با سیاست برخورد کردی....

حالا کمک بگیر و فکرکن با زنه چیکار کنی ...چطور با پنبه سرشو ببری...با زبون هم تشکر کنی هم بفهمه دیگه نباید اینکارو کنه...

فکر کن ...فکر کن ...فکر کن....

اصلا یه گوشه ساده نشین

عزیزززم خیلی از مردا از سادگیشون خیانت میکنن  این رویه تو تغییر بده .من شوهرم با یه دختره که همکارن ویام داده بودن مثل این که سلام بینعرفت چه خبر دلت واسم تنگ نشده و ازین حرفا اونم گفته بود روزه بدی داشتم و ازین حرفا منم پیام دادم گفتم لطفا به شوهره من پیام ندین .زنه شوک شده بود مگه جی گفتم مثلا کفت چی؟؟؟؟؟ گفتم میگم به شوهره من پیام ندی یه بار دیگه نبینم .شوهرم گفت ابرومو بردی و ازین حرفا .گفتم به درک خده خودتو بدون 

خیلی عجیبید...

✔️اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم ...چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..دکتر علی شریعتی                 خاک باش! علی ابوتراب است ....                                      هستم؛ به میزان معرفتم به حقیقت... و نیستم به میزان دور بودنم از آن...«‏اللهم أرح قلبه فهو وقلبه في قلبي.»   محبوب من!من با شما حرف‌هایی دارم که با کلمات نمی‌شود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ              درباره‌ی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمه‌ی سادات( عمه‌معصومه‌سلام‌الله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرق‌شدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهج‌البلاغه و کتب فلسفی باشد نیکو‌تر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفه‌اش بر زمین نیز علاقه‌ی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگ‌های افتاده می‌خواند؛ نگاهم را از شما بر نمی‌دارم. که اکنون،زینت زمین شده‌اید.خدای مهربان افتاده‌ها! می‌شود من هم با برگ‌ها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیه‌ی ۵۹ سوره‌ی انعام      گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آن‌گاه تو اولین وطنی هستی‌که ساکنانش را ترک می‌کند!سعید_انصاریان   لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ‏که ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانند‏و هرکس را به اندازه وسع خَریدَش ‏رنج می دهند..!
کار دیگه از دستت برنمیومد خخخ بخاطر پیراهن نمتونستی بری محل کار شوهرت بی ابروش کنی ک اگرم با خو ...

من ترجیح مبدم‌پنهانکاری بشه اینجور مواقع تا پپه حساب بشم بیاد بگه و نتونم کاری بکنم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏