بعد از خنک شدن دیدم آبش خیلی غلیظ نیست دوباره باید بجوشونم؟ خراب نمیشه چون آبلیمو اضافه کردم بهش
پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه چیزیش نمیشه بذار یکم بپزه، منم اتفاقا چندروز پیش درست کردم همینطور شد دوباره پختمش اللن سر و مر گنده تو یخچاله انقدم خوشمزه شده😁
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋
پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
نه چیزیش نمیشه بذار یکم بپزه، منم اتفاقا چندروز پیش درست کردم همینطور شد دوباره پختمش اللن سر و مر گ ...
اخه آبلیمو ریختم. من برای دو کیلو به دو قاشق آبلیمو بعد از خاموش کردنش ریختم. بسه؟
اخه آبلیمو ریختم. من برای دو کیلو به دو قاشق آبلیمو بعد از خاموش کردنش ریختم. بسه؟
من دوقاشق برای یک کیلو میریزم😬 البته مهم نیست همونقدر ک ریختی هم خوبه... عزیزم براچی باید اشکال داشته باشه؟ مگه شما توی غذاتون آبلیمو نمیریزید و نمیجوشه؟ اینم همونه دیگه... من درحین جوشیدن آبلیمو میریزم همیشه
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋