2777
2789

🌸🌸🌺🌺🌹🌹دوستان ميخوايم ي تاپيك عالي شروع كنيم همه دوستاني كه در حال اقدام هستن بياين اينجا و با هم تبادل نظر داشته باشيم بهم كمك كنيم با قوانين جذب اشنا بشيم و از اون در مسير بارداري استفاده كنيم

اينجا هر كسي كه دوست داره اعلام كنه ميخوايم با همديگه وزن هم كم كنيم و ماماناي خوشتيپي واسه كوچولوهامون باشيم🌸🌸🌺🌺🌹🌹

خدایا دوستت دارم

ماماناي اينده ميخوايم تو اين تاپيك با انرژيهاي مثبتي كه بهم ميديم تاپيك پر از نيروهاي مثبت ايجاد كنيم و همه با هم به اميد خدا تو اين تاپيك خبر بارداريمونو بديم و تا اخر راه با هم باشيم و از تجربيات هم استفاده كنيم

خدایا دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌺بهت تبریک میگم! هیچ چیزی توی دنیا اتفاقی نیست!

اگه الان اینجایی، اگه این هارو می شنوی و می خونی،

حتما" انتخاب شدی! حتما" زمان تو فرا رسیده!

پس قدرش رو بدون! خلاصه ای از مطالب زندګی قانون باور ها و لیاقت هاست . خدا برای تمام بنده ها خوبی و زیبایی , عشق میخواد🌸

خدایا دوستت دارم

🌺دوستاي قشنگم هر كسي كه دوست داره تو اين مدت اقدام وزن هم كنار هم كم كنه از روز ١ شنبه ميخوايم شروع كنيم پس برنامه كرفس رو لطفا نصب كنين تا اماده باشيم واسه كاهش وزن🌸

خدایا دوستت دارم

دوست عزیز نمیخوام فکر کنین دارم منفی بافی میکنم

اما خواستم فقط بگم بارداری و زایمان تو دوران کرونا خیلی استرس زاست

شاید تحربه ندارین نمیدونین

خواستم بگم تا در نظر داشته باشین

دوست عزیز نمیخوام فکر کنین دارم منفی بافی میکنم اما خواستم فقط بگم بارداری و زایمان تو دوران کرونا ...

عزيز دلم طرح اين تاپيك بيشتر واسه انرژي مثبت گرفتن و استفاده از اون در راسته درست زندگي كردن هست از افكار وهمينطور جسم

حالا بارداري يا هر چيز ديگه اي

ما ميخوايم اينجا با هم تمرين كنيم و به اين باور برسيم كه خود ما تعيين كننده انچه كه در طول روز واسه ما ميفته هستيم 

هدف ما اصلاح زندگيمون هست واسه رسيدن به ارامش

دوستون دارم🌸

خدایا دوستت دارم

🌺خدا برای تمام بنده ها خوبی و زیبایی , عشق میخواد این ما هستیم که با منفی بافی زشتی ها رو وارد زندګیمون می کنیم قانون جذب در واقع زیر مجموعه های وسیعی داره که بهشون اشاره میکنم و اګر بتونیم این صفات رو تقویت کنیم قانون جذب رو تجربه کردیم و به دستاورد بزرګ جذب یعنی خودسازی و خداشناسی و در نهایت آرامش می رسیم🌸

خدایا دوستت دارم

🌺 اولین نکته جذب دید مثبت : شاید سالیان سال با توجه به شرایط محیطی و خانوادګی با افکار منفی و منفی ګرایی بزرګ شدیم و رشد کردیم اما اولین ابزار قانون جذب دید مثبت داشتن ٬ باید به هرچیزی با دید مثبت نګاه کنیم و سعی کنیم در دل هر مسله ای نکته مثبت رو پیدا کنیم🌸

خدایا دوستت دارم

🌺توکل به خدا : ما خدایی داریم بی نهایت مهربان و بخشنده خدایی که اګر بشناسیمش و واقعا احساسش کنیم آرامش عجیبی میاد سراغمون خداییی که بی نهایت ما رو دوست داره و از روح خودش در ما دمیده و ما رو اشرف مخلوقات قرار داده انقدر مهربان که قابل توصیف نیست خدایی که ما رو شاد آفرید ‍پس تا همچین خدایی هست نا امیدی چرا ؟؟؟🌸

خدایا دوستت دارم

🌺جملات مثبت و تصورات مثبت : تصور کنید که غول چراغ جادویی کنار ماست که هرچی ما بګیم بر آورده میکنه پس باید کنترل زبانمون رو در دست بګیریم و جملاتی بګیم که مثبت و در جهت خواستمون باش و جملات تاکیدی که با توجه به خواستتون ایجاد کنید و تکرار کنید تا ضمیرتون بپذیره و وارد زندګیتون بشه برای مثال هم اکنون به لطف خدا و به بهترین شکل من به (خواستتون رو بیان کنید ) رسیدم🌸

خدایا دوستت دارم