2777
2789

چند سالگی اولین بچه تون رو آوردین؟ 

راضی هستین از سنی که مادرشدین؟ 

تونستین بعدش به علاقتون برسین؟ 

حالا درس یا شغل یا.... 

بیاین از تجربه های مادریتون بگین 🤩🤩🤩🤩

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳ سالگی اولی

۲۷ سالگی دومی

فعلا که نتونستم سرکار برم،دانشگاه هم که قبلش رفته بودم

ولی الان سالهاست نقاشی کار میکنم

ولی همیشه میگم،کاش موقعی که بچه دار میشدم عاقلتر و پخته تر بودم

❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش  ❤  گابریل کوکو شنل
۲۳ سالگی اولی ۲۷ سالگی دومی فعلا که نتونستم سرکار برم،دانشگاه هم که قبلش رفته بودم ولی الان سالها ...

منم الان حدود 23ام

دلم بچه میخواد :(

۳۰ سالگی نی نی دار شدم بچه اولمه الان ۱۴ ماهشه پدرمو در اورده وقت نمیکنم یه غذا بزارم میچسبه به پام ...

چرا انقد وابسته ست؟ 

دلبستگی ناایمن داره باید زودتر به مشکلش رسیدگی کنی

وگرنه با همین الگوی نا ایمن تا بزرگسالی توی بزرگترین تصمیماتش پیش میره. 

شاید احساس میکنه بهش توجه نمیکنی

شیر خودت رو میخوره؟ 

۲۴ سالگی بچه اولم دنیا اومد وقتی تو شیش ماه بود دوباره فعالیتهای بیرون از خونه رو که قبل بارداری انجام میدادم از سر گرفتم و خداروشکر تقریبا به همه اون خواسته هام رسیدم و هر جا میخواستم با بچم میرفتم تا اینکه  کرونا اومد و مجبور شدم خونه نشین بشم 

الانم در انتظار دومین بچمم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کی ازدواج کردی؟خوبه؟  راضی هستی از مادر شدن توی این سن؟  من 23ام  دیگه دلم میخواد ...

اولو آخر که باید مامان بشی ولی بنظر من بزار واسه بعد کرونا تو کرونا سخته دخترم 9 ماهست هیج جا نمیتونم برم پیش کسی ام نمی مونه اونم که نمیتونه ماسک بزنه 

22 سالگی اومدم خونه ی خودم

۲۴ سالگی بچه اولم دنیا اومد وقتی تو شیش ماه بود دوباره فعالیتهای بیرون از خونه رو که قبل بارداری انج ...

چه خوب

من میترسم ولی

حس میکنم محدود میشم با بچه 

نمیدونم چ کنم. از طرفی هم نمیخوام دیر بشه بچه اوردنم

چرا انقد وابسته ست؟  دلبستگی ناایمن داره باید زودتر به مشکلش رسیدگی کنی وگرنه با همین الگوی ن ...

نه شیرخشکیه

خیلی وابستمه از اولم اینجور بود با اینکه دورش خیلی شلوغه ولی وابسته منه فقط،به نظرم ۲۳ سالگی خیلی زوده بچه داری خیلی سخته و ادم از همه چیش میمونه،حالا حالاها جا داری تا میتونی از زوج بودنتون لذت ببره ما الان حسرت یه مسافرت داریم یه بیرون رفته درست و حسابی یه رستوران رفتن اخه دخترم خیلی شیطونه نمیشه باهاش جایی رفت

چه خوب من میترسم ولی حس میکنم محدود میشم با بچه  نمیدونم چ کنم. از طرفی هم نمیخوام دیر بشه ب ...

ببین تا حد زیادش به خودت بستگی داره که برای زندگیت اولویت بندی کنی و براساس اون برنامه بریزی و مدیریت کنی

فک کن من یه روزایی مجبور میشدم زوتر از خواب بیدار شم تا خونه رو مرتب کنم و شام رو اماده کنم و بعدش بزنم بیرون برم دنبال کارم چون میدونستم تا بیام خونه ساعتی میشد که همسرمم با من یا چند دیقه بعد من میرسه و وقتی همسرم میاد خونه باید غذاش حاضر باشه به خاطر همین زوتر حاضر میکردم

اولویت من تو زندگیم غذای همسرم 

شما هم اولویتت رو بشناس و درست مدیریت کن تا نه زندگیت نه بچت نه هدفت اسیب نبینن

تازه من اون مدت که بیرون از خونه بودم تو روند رشد بچم تاثیر خیلی مثبتی داشت این رو همه اطرافیانم متوجه شده بودن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم