2777
2789
عنوان

همه خانوما لطفا توجه کنید کروووونا

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 19 پست
والا من الان از دكتر رفتن ميترسم اومديمو سرماخوردگى بود، بعد با دكتر رفتن و آزمايشگاه، الكى الكى كر ...

البته الان مریضی ها بیشتر کروناس ولی خب دکترم واقعا خطرناک من خودم توی نوبت نمیتونستم بشینم روی تخت تزریغات  خوابیدم تا نوبتم شد همه انگار روی صندلی داشتن غش میکردن😐

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برای بالا بردن اگاهیمون.. کمیشو بگو

چیزی که مهمه این که مواظب باشین بدنتون ضعیف نشه چه قبل کرونا چه بعدش چون کرونا بی اشتهایی هم داره و شدید ضعف بدن دکتر کلی به من داروی تقویتی سرم داد 

و اینکه اگه میگم دکتر برین چون یه سری فکر میکنن علائم کرونا خیلی خاص و متفاوت ما خودمون اول فکر میکردیم سرما خوردگی و یا انفولانزاس ولی فرایند درمانش خیلی طولانی تر و واگیرش خیلی بیشتر حتما سعی کنید اگه خدایی نکرده مبتلا شدین شده یکم غذا بخورین من نخوردم حالا انگار راه رفتن و نشستنم خیلی سختمه نمیتونم کرونا چند شبم انگار تب شدید داره بعد تب می افته بقیه علائم نه البته من بعد سه هفته دیشب دوباره تب کردم 

اگه من میگم برین دکتر چون یهو خدایی نکرده نمیفهمی چیشد یهو ریه درگیر شد دیر بری دکتر هی بدتر توی خانواده ما اولین نفر پدرم خوب شد که سری رفت دکتر بعد من که چند روز بعد رفتم هنوز درگیرم مادرم خیلی دیر رفت مریضی هنوز اذیتشون میکنه 💔

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
چیزی که مهمه این که مواظب باشین بدنتون ضعیف نشه چه قبل کرونا چه بعدش چون کرونا بی اشتهایی هم داره و ...

ممنون ازتوضیحاتت عزیزم... برای کل خونوادتون ارزوی سلامتی و تندرستی دارم. انشااله

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
ممنون ازتوضیحاتت عزیزم... برای کل خونوادتون ارزوی سلامتی و تندرستی دارم. انشااله

ممنون عزیزم همینطور برای شما و عزیزانتون سلامتی و طول عمر انشالله🧡