خانوما من خیلی دور و اطرافم دیدم که بیمار میشن ولی دکتر نمیرن یا آزمایش نمیدن که نشنون که کرونا آیا این کار درست؟؟من خودم به خاطر ترس یکی از آشناهامون که میترسید حتی دکتر بره گرفتم یعنی ما سرمون بکنیم تو برف همچی حل میشه؟؟متاسفانه حتی بهترین طبیب ها هم بعضی اوقات توی تشخیص کرونا دچار مشکل میشن به خاطر همین اگه مبلغش براتون زیاد نیست و خدایی نکرده بیمار شدید با صلاحدید پزشکتون تست بدین🧡💛من میدونم اوضاع اقتصادی الان چطور 😔و بیماری خرج داره من خودم یک و نیم تو کارتم داشتم اصلا نفهمیدم چیشد تازه با اینکه کارت مادر و اینا هم بود ولی خب مهم ترین چیز سلامتی😊💛💜پ ن البته ما خانوادگی مریض بودیما از مبلغا نترسید یه وقت خدایی نکرده نرید دکتر نتیجه عکس بده تاپیکم😂💜
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آخه وقتى تستش اكثرا درست نيست، چه كاريه؟ مريض شديم، تشخيص كرونا ميديم، تو خونه درمان ميكنيم. بيرونم ...
خود درمانی برای کرونا😐پی سی ار درصد خطاش خیلی پایینه دور از جون باید مثل من کرونا گرفته باشی تا بفهمی این مریضی سرماخوردگی و انفولانزا نیست که ساده بگیری البته تو خونه موندن کار خوبیه
جامعه ی ما به افراد خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنیدمردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند
فعلا مایعات بهترین دارو هست من دکترم بهم پیشنهاد مایعات فراوان داد البته معلوم نیس کروناس یا انفولان ...
من خودمم همش دارم مایعات میخورم دیگه خسته شدم بیشتر از ۲۰ روز شد😐
آره تستا گاهی منفی کاذبه تست من مثبت شد.شوهرم همه علایمو داره ولی تستش منفی عزیزم خیلیا تو خ ...
من دقت کردم به کسایی که اطرافم کرونا گرفتن همیشه یکی هست که رعایت نکرده همه رو انداخته توی دردسر متاسفانه😑
خیلی زیاد شده الان اوضاع خرابتر از اونه که فکر میکنید لطفا مراقب باشید شوخی نداره اصلن بچه ها هم میگیرن و حتی اگر خودشون مریضی رو نکشن ناقلن و بقیه رو الوده میکنن امروز یکی از دوستان میگفت نوه سه سالشون گرفته و چون نمیتونن بچه رو قرنطینه کنن دکتر امپول خواب اور با دوز بالا داده فقط بخابه تا دوهفته رد بشه و این خیلی بده تو رو خدا به بچه هاتون ماسک بدید دوهفتست تو بیمارستان و داروخانه میبینم بچه ها رو بدون ماسک میارن بخدا تو ازمایشگاه بچه انقدر خودشو میمالید به همه جا که کرونا پراش ریخته بووود میگیم مادراشون میگن بچست ماسک تحمل نمیکنه بچه ها که حالا زیادم نمیگیرن خانومی که یه ماسک بچت رو نمیتونی برنی فردا لوله از تو دهن و دماغش رد بشه رو میتونی تحمل کنی؟؟؟؟؟ فردا هزار جور دارو با عوارض و امپولاعه مختلف رو بچت تحمل میکنه ؟؟؟؟
یعنی فقط دوست دارم بشینم سه ساعت از بلاهایی که این مریضی سرم اورده بگم میگم ولش کن فاز منفی ندم مریضی نیست که مثل یه پسر بچه تغس پرووو
همه چی سردرد گلو درد حالت تهود تنگی نفس بی اشتهایی چند کیلو وزن کم کردم فقط اصلا نمیتونستم چیزی بخورم
کلا انگار همه جای بدمن درد میکنه خدا از همه دورش کنه