2777
2789

من بهش چی بگم واقعا موندم!!!!😒

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو تا راهنمایی کنیم

شما دو تا تاپیک قبل رو ببینید کلا میفهمید جریانو

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
به کی

سما دو تا تاپیک قبل رو ببینید تا در جریان باشید

به کی چی بگی گلم؟

دو تا تاپیک قبل رو بازدید کنید میدونید😢

من هنو ۱۴ سالمه نمیتونم تصمیم درست و صحیح رو بگیرم شما یکم راهنمایی کنید ممنون میشم

واقعا به نظرت زمانش رسیده؟

همین ک نمیتونم تصمیم صحیح رو بگیرم دارم میپرسن

نه آمادگی رابطه رو داری؟ حست چیه به زندگی؟ اینکه یکیو انتخاب کنم که دست از سرم بردارن که نشد دلیل ...

امادگی رابطه رو ک اصلا ندارم

حسم ب زندگی .. اخرش تا یکسال بعد ازدواج ۱۰۰ درصدــ

اینکه یکیو انتخاب کنم همش دنبالم هستن همش میان خواستگاری اخرش ادم از این همه خواستگار خجالت میکشه دیگه نمیتونه تو صورت خانوادش نگا کنه واسه همینه ک میگم یکیو انتخاب کنم یا ن؟

امادگی رابطه رو ک اصلا ندارم حسم ب زندگی .. اخرش تا یکسال بعد ازدواج ۱۰۰ درصدــ اینکه یکیو انتخاب ...

خب وقتی آمادگی رابطه نداری هیچی

مگه اینکه جایی زندگی میکنید که همه این سن ازدواج میکنن

معیار ازدواج ندای؟

از چه مردی خوشت میاد؟

خب وقتی آمادگی رابطه نداری هیچی مگه اینکه جایی زندگی میکنید که همه این سن ازدواج میکنن معیار ...

من از هیچ مردی ولی خیلی دلسوزم چون پسر عموم چندین بار ب دست و پام افتاده و التماس کرده حتی یبار گریه کرد بخاطرم دلم براش میسوزه میگم منکه فوقش تا یکسال دیگه مجردم و حق انتخابم تو همین یکساله پس انتخابش کنم یا نه؟؟؟