2777
2789

سلام اين مطلبو جايي خوندم 

منم بعضى وقتها بعد از گوش دادن به بعضى از موسيقى ها احساس خستگى ميكردم

برخی از موسیقی‌های خشن و با ریتم تند نتیجه عکس دارد؛ یعنی امواج آلفا را در مغز افزایش می‌دهد؛ زمانی‌که امواج آلفا بالا می‌رود، به فرد احساس تخریب، ریلکس بودن وخواب‌آلودگی دست می‌دهد. در این مواقع مغز به جای اینکه فعال باشد، حالت تخریبی پیدا می‌کند.

تازه اينم هست👈🏻برخی تحقیقات نشان می‌دهد که اگر گوش‌کردن به موسیقی زیاد باشد، باعث افسردگی افراد می‌شود.

در همه کارها اگر افراط و تفریط شود، مشکل ساز است. اگر آب که حیاتی‌ترین نیاز انسان است، زیاد استفاده شود، بسیار مضر است. موسیقی، خوردن، خوابیدن، کارکردن زمانیکه با هم هماهنگ باشند، مفید خواهد بود.

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

با اجازه اسی توروخدا بیاین تاپیکم 

انقدر نگیدآپلود عکس چجوریه  سرمو خوردین به خدا انقدر گفتید  به راحتی بزنین تو گوگل سایت آپلود عکس و عکس رو آپلود کنید  حالا بی زحمت برام یک صلوات بفرست   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت متال و این چیزاست ؟

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

نه بابا کی گفته 

گلم مایه مربی داشتیم باشگاه رو از ساعت هشت صبح باز میکرد تا نه شب 

از اولم اونجا بود 

از اول صبح تا اخر وقت هم یه سره اهنگ شاد وپر انرژی پخش میشد

مربیمون با چهل و پنج سال سن مثل دخترهای 26  یا 27ساله بود

بعدم به قول خودش میرفت شام میخورد یه دوریم تو شهر میزد ساعت 11هم لالا میکرد 

میگم یعنی استثنا هم هست