بچه ایی که مادرش شاغله که تربیت مادر نمیشه 😂😂 من خودم از صبح تا شب سرکارم..پسرم پیش خاله و مادربزرگ پدربزرگ داره تربیت میشه..هر کی یه مدل روش اثر میزاره..من کجام که بچمو تربیتکنم..اما با اینشرایط اقتصادی چاره ایی نیست..شکمش سیر باشه بهتره
من مادر خودم شاغل بود راستش خیلی بهش افتخار میکردم همیشه البته تحصیلکرده بود و شغل مناسب داشت . خودمم شاغلم دخترم ۹ سال و هفت ماهشه نه مشکلی نداره واقفا دختر مستقل و متینیه . یه کوچولو هم دارم که نطرشو نمیدونم.
کار برای من اصلا مساله مالیش مهم نیست اصلا نیازی ندارم بهش . از اجتماع لذت میبرم
من شاغلم مامانمم شاغل بود هرجور فکر کنی قطعا توجه و رسیدگیت از بچه کم میشه اگ پیش مادربزرگا ...
اره خیلی دلم میخواد خوب تربیت بشه ولی از یکطرف هم میگم اصلا ده سالش شد بیست سالش شد بعد من بشینم تو خونه بافتنی ببافم!!!! ولی از یک طرفم میترسم به کارای خونم نرسم
هیچوقتدبهش چیزی نگفتم که ایکاش شاغل نبودی اتفاقا تو جامعه خیلی کلاس داشت
ولی برای خودم انتخابم اینه که خانه دار باشم، بعد از تولد دخترم سر کار نرفتم
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺