2777
2789
عنوان

وجدانا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 18 پست

سلام عزیزم

نمیدونم منو یادته یا نه من همونیم که ۶ ماه پیش در مورد سرطان لفنوم مامانم باهات صحبت میکردم

اگر یادت باشه گفته بودم مامانم تو وضعیت خوبی نیست و با هم صحبت کرده بودیم تو اون دوران فضای مجازی حال منو بدتر میکرد به همین خاطر تصمیم گرفتم کلا ازش دور باشم 

روزای خیلی خیلی سختی رو پشت سر گزاشتم و فردا جلسه ی ۹ تزریق مامانمه و بعد از اتمام ۸ جلسه اسکن دادیم و خدا معجزشو بهمون نشون داد و توی اسکن هیچ خبری از سلول های سرطانی نبود تا جایی که خود دکتر تعحب کرده بود که قبل از پایان دوره درمان بدنش کاملا پاک شده و احتمالا به پرتودرمانی هم نرسه ولی گفته باید ۱۲ جلسه رو کامل طی کنی اسکن هیچی نشون نداده دکتر گفته برای اطمینان یه پت اسکن هم آخر شیمی درمانی مینویسم 

بینهایت خوشحالم و شاکر خدا و دوست داشتم چون از اول در جریان بودی خبر خوبشو بهت بدم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم نمیدونم منو یادته یا نه من همونیم که ۶ ماه پیش در مورد سرطان لفنوم مامانم باهات صحبت میک ...

عزیزم سلام یادمه

کاربری قبلیت ترکیده بود گویا

من هر چی دنبالت گشتم پیدات نکردمت

خوب کردی بهم پیام دادی و چقدر خوشحال شدم از این خبر خوبت

پیام دوستی بهت میدم گم نکنیم همو