2789
وای فرزانه ساعت ۶ونیم خوابیدم😂

تو احیانا از نوادگان جغدا نیستی😯😯😯😂😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
تبریک بهت گلی 🥰🥰🥰🥰 همیشه دلت شاد یاشع جزو سه نفر اولی

عزیزی ممنون بابت تاپیک خوبت😍😘🌹

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جایزم چیه😁

تبریک گلی جزو س نف. اولی

دلت شاد باشع الهی

کاپ کیک تاپیک جایزه رو میزنه

از طرف من ۱۰تا صلوات برا حاجترواییت😘

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

پارک ناژوون😍 آتیشگاه🥰 حالا ان شاء الله زودی کرونا مییررره. پاییز بیاین در خدمتتون باشیم

فدایت😍😙

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
چ کنم ک از دوریت در اتشم ولی برو😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

ای جان زیاد تو آتیش نمون دیگه رفت برای دم کردن آمدم😂😜

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
عزیزی ممنون بابت تاپیک خوبت😍😘🌹

عزیز دلی مهم شادیتونه

ازطرف من ۱۰تا صلوات برا حاجترواییت

@نیکی0  

نفر اول

۱۰تا ام برا حاجتروایی شما😘

تبریک گلی جزو س نف. اولی دلت شاد باشع الهی کاپ کیک تاپیک جایزه رو میزنه از طرف من ۱۰تا صلوات برا ...

فدات ک😍😍

دست شما درنکنه😍❤️

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
میخوام برم حموم😁

کل سایت فهمیدن برو دیگع 

هی نگو غیرتی میشم 🤨🤨🤨🤨

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ای جان زیاد تو آتیش نمون دیگه رفت برای دم کردن آمدم😂😜

میرم حموم پرپریم😘😘😘😘😘

میخوام برم حموم😁

برو پیف پیف بو گندووووو😶😶😶😶

😁😁😁😁

برو گلم منم عصری باید برم😑😑😑😑

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

@نیکی0  

لدفا دستتو از رو لایک بردار😑

کل سایت فهمیدن برو دیگع  هی نگو غیرتی میشم 🤨🤨🤨🤨

افرین👌👌👌👌