2777
2789
عنوان

درد و دل های ی کنکوری😔😢😳

4726 بازدید | 65 پست

خستهههه شدممم خدایا چرا تموم نمیشه راحت شیم 😢 مگ ما کنکوریا چ گناهی کردیم 

ی سال بشینی بخونی ، خودت رو حبس کنی ..و از همه علایقت بزنی و پشت کنکور افسردگی شدید بگیری بشی ی دیوونه ک خودزنی میکنه و فکر خودکشی داره ..اخرشم رتبه کنکورت (ینی خودم) افتضاح شه😳 چ رنجیییی دارههه هنوزم ک هنوزه استرس اومدن نتایج نهایی رو باید بکشیم

من واقعا و قلبا و رسما خستهههههه شدم از روزایی ک رفت بابت پوچی از روزایی ک تا صبح میخوندم از اعصابم از همه چی 😢😳

بیایین درد و دل کنید ببینم چ قدر شبیه منه چ قدر زخم خورده از کنکوره ؟!

کنکوررر ب ی واژه فوق الهاده ترسنا‌ک و ی خوره برام تبدیل شده زیباترین لحضات زندگیم ب تاریک ترین شکل ممکن گذشت بدون هیچ ثمری😢 دیگ از سرزنش و تمسخر و قضاوت اطرافیان ک نگم بهتره

بخدا حق میدم ب اون سه تا جوونی ک ب خاطر کنکور خودشون رو کشتن 😭 چون با تمام وجود دارم دردشون رو حس میکنم

کاش میشد مرد😥

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من‌پشت کنکوری نیستم

ولی یازدهمم‌تجربی.دهمم‌و بدخوندم.خیلی فشاررومه.امتحان فیزیکمو ازازاتسرس رفتارای خونوادم‌خراب کردم.خسته شدم‌واقعا.دهموهرکارمیکنم‌جمع‌نیمشه.فکرم‌درگیره دلم‌بنددرس نیمشه.وای خدا.اخه این‌کنکورچیه.فقط مایه عذابه

میفهمم چی‌میگی منم همین دردا رو داشتم ولی دوباره شروع کردم ب خوندن روحیه امو حفظ کردم..متاسفانه مااول واس ورود ب دانشگاه کلییی سخت میگیرن بعدش ک واردمیشیم دیگ زیادسخت گیری نیس درصورتی ک باید برخلاف این باشه و خروجی سخت باشه چون اون دکتر یامهندس یاهرشغل دیگ باید کاربلدباشه ولی نمیگم همه امادرصدی ازشاغل ها هستن ک سوادی ک باید داشته باشن ندارن

منم با اینکه رتبم خوب شد 

الانم دارم حتی بخاط رتبه کنکورم پول درمیارم 

رشته خوبم قبول شدم 

ولی اون یکسال انچنان به سلامتیم و روانم اسیب زد که هنوز بعد یکسال نیومدم سر جام هنوز که هنوزه دارم اذیت میشم بخاطرش🥺