2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پک کامل لوازم ارایش . برس . سشوار.اتو مو .اپلیدی‌شامپو. نرم کننده مو .ماسک مو. لباس خواب . لباس زیر ...

وااااای چقدرپشیمونم اتوموسشواربرنداشتم😩

لطفالایک نکنید،ممنون
اخه تنهاخرجی که میکنن همین خریده،بقیه همش باهمسرمه،خب بنظرت اشتباه نیست ازش بگذرم

چرا بخر...همه چی....واقعن اگر دستشون میرسه وکمک نمیکنن...خیلی نامردن

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
خب اینارو بخر پس پرایمر کرم پودر صدافتاب خط لب رژ لب..جامد...رژمایع پالت سایه...سایه ابرو ریمل ...

ها این دوستمونم بعضیا رو یادم رفت گفتن.

کرم گریم هم بخر 

دهن مادرشوره .... میشه 🤪😁😁👌👌

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
یعنی طلا ولباس ومراسم که اصل کاره نگرفتن میخان لوازم ارایش رگیرن عجباااا

نه خریدکلی دیگه مانتوکفش روسری وشال وشلواروساک مسافرتی وساک ارایشی و...ولی ازطلاخبری نیست برای خواستگاری برام حلقه ونیم ست اوردن دیگه تموم😕

لطفالایک نکنید،ممنون
خواهش میکنم گلم... میتونی پرایمر و ضد افتاب. و چیزای دیگه هم بخری.. همه چی بخرخود فروشنده بگد برا خر ...

فدات،منم پشیمونم کاش دیشب تاپیک زده بودم

لطفالایک نکنید،ممنون
بهشدن رو نده عروسی که نمیگیرن برو همهچیز بهترینشم بردار رو دربایسو بزار کنار هرچقدر خرج کنن قدرتو بی ...

درست میگی ،ممنون

لطفالایک نکنید،ممنون
اوووف پس تا میتونی بخر  حتما بابولیس خوب بخر. ویو مو و اتو مو خوب بخر سشوا  خوب  ...

واااای چرامن دیشب تاپیک نزدم🤦‍♀️

لطفالایک نکنید،ممنون
نه خریدکلی دیگه مانتوکفش روسری وشال وشلواروساک مسافرتی وساک ارایشی و...ولی ازطلاخبری نیست برای خواست ...

اسی خوبه دیگه....خیلی گرونه طلا...مطمعن باش اگر برات ۱۰۰میلیون طلاخبخرن....ازت ۵۰۰میلیون جهاز میخان

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔