2777
2789
فقط تو خرید چشم و دل سیر باش  و جوری رفتار نکن که تو حالا ندیدی بگی خرید عروسی اومدم هرچی تو م ...

همینکاروکردم عزیز،اینقدرکم بودکه صاحب مغازه گفت واقعاخریدعروسه!! الان یکم پشیمونم☹

لطفالایک نکنید،ممنون

عزیرم قبلنا دخترا افتاب مهتاب ندهیده اصلاح نکرده رژ هم نمیزدن میبردن اصلاح ولوازم میخریدن ک بعد عقد استفاده شه...الن ک ملت همه پولشونو میدن لوازم ارایش...من خودم هیچی نخزیدم واقعن اگر چیز میز داری نخر پولو بده یه چیز بدردبخور...

بعدم اونقد گرونه بخای از هر کدوم یکی بردار جنس متوسط چن میایون میخای من دیروز ۳تا تیکه خریدم ۵۰۰...واقعا نمیارزه...کروناهم هست ادم جای نمیره

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه تنهاخرج خانواده ی همسرمه،منم نمیگذرم ازاین خرج

یعنی طلا ولباس ومراسم که اصل کاره نگرفتن میخان لوازم ارایش رگیرن عجباااا

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
مرررسی قربونت❤ ❤🌹❤❤

خواهش میکنم گلم... میتونی پرایمر و ضد افتاب. و چیزای دیگه هم بخری.. همه چی بخرخود فروشنده بگد برا خرید عروسی میخوام برات میاره هممه چی تازه من خیییلی چیزا رو برنداشتم گفتم نمیخوام بعدا پشیمون شدم

آره هزیزم منم تازه خریدم تموم شد هرچیزی که نیاز داری توی وسایل آرایشی بخر و مارک خوبش روهم بخر  ...

ای دادچه اشتباهی کردم برنداشتم،بنظرت زشته فردابخرم اخه یه مقدارازخریدام موندمانتوکفشم

لطفالایک نکنید،ممنون
ای دادچه اشتباهی کردم برنداشتم،بنظرت زشته فردابخرم اخه یه مقدارازخریدام موندمانتوکفشم

نه چه اشکالی داره 

به شوهرت بگو عه فلان چیزو یادمون رفت یا مثلا بگو از قصد برنداشتم که راجب مارکش بیشتر تحقیق کنم چون خییلی مهمه

ضدآفتاب کرم پودر پنکک رژ گونه خط چشم مداد چشم مداد ابرو پلت ساده ریمل انواااااع رژ و خط لب ...

مرسی عزیز،۵تاازچیزایی روکه گفتی نگرفتم

لطفالایک نکنید،ممنون

خب اینارو بخر پس

پرایمر

کرم پودر

صدافتاب

خط لب

رژ لب..جامد...رژمایع

پالت سایه...سایه ابرو ریمل وخط چش ومداد چشم...

سرم مو...نرم کندده و اسپری حالت دهنده مو...مام...اسپری بادی اسپلش...ادکلن...دستمال مرطوب..لاک وست ناخن گیر.برس مو.جعبه لوازم ارایش...خیلی چیزا هست اون چن قلم اول گفتم مارک خوب بگیر

اگرم پول داشتن اتو وبابلیس واپی لیدی ایناهم جز همین مغازه ارایشی هاس...ولی فک کنم اینجوری از ۵تومن رد بشه

اوووف پس تا میتونی بخر 

حتما بابولیس خوب بخر.

ویو مو و اتو مو خوب بخر

سشوا  خوب 

اپیلیدی خوب 

ست مانیکور و ست پدی کور

کرم شب .کرم روز.ابرسان .کرم ضد افتاب خارجی.کرم سفید کننده خارجی .

ست سایه کامل

مژه مصنوعی .لنز

ست کامل چرتکه

چند تا رژ جامد و مایع و مدادی

پد و شیر پاک کن

کیف ارایش

ریمل و خط چشم خوب

ماژیک و مداد ابرو

شونه و برس پیچ و ساده 

ناخن مصنوعی صدتایی

کلیپس و لاک ست و لباس خواب

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
عزیرم قبلنا دخترا افتاب مهتاب ندهیده اصلاح نکرده رژ هم نمیزدن میبردن اصلاح ولوازم میخریدن ک بعد عقد ...

اخه تنهاخرجی که میکنن همین خریده،بقیه همش باهمسرمه،خب بنظرت اشتباه نیست ازش بگذرم

لطفالایک نکنید،ممنون