2777
2789
عنوان

عقدی پسر خواهر شوهرم هیچ کی به ما خبر نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 46 پست
اوالا گارد نگیر از توقع بیجا منظورم استارتره درست نیست هیچ مراسمی نرفته بعد توقع داره  د ...

شما درست میگی. والا چی بگم خداشاهده انقد به شوهرم‌میگم آدم باید تو غم و شادی شریک باشه ولی گوش به حرف نمیده. خیلی از خانواده اش سرده. ولی متاسفانه همشون فکر میکنن من نمیذارم. اینکه اصلا برام مهم نیست اونا چه فکری میکنن چون خدا خودش میدونه. باور میکنید حتی وقتایی که میان خونه مون من باهاشون گرم میگیرم شوهرم میگه اصلا خوشم نمیاد بهشون رو میدی

شما درست میگی. والا چی بگم خداشاهده انقد به شوهرم‌میگم آدم باید تو غم و شادی شریک باشه ولی گوش به حر ...

شوهرتو اصلاح کن گلم 😕 اصلا درست نیست واقعا  این طرز فکر و رفتار  حالا ایراد نداره نباید ناراحت بشی اونام یه جوری حق داشتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه شوهرتون نمیخواسته مراسم ها رو بره والا راه دور بهونه است مردم از خارج میان مراسم های همو شرکت میکنن این که دیگه ویزا و... نمیخواست 

فامیل هم دیگه فهمیدن شوهر شما احترام نمیزاره اونها هم ترجیج میدن دعوت نکنن دیگه بهر حال احترام احترام میاره

اوالا گارد نگیر از توقع بیجا منظورم استارتره درست نیست هیچ مراسمی نرفته بعد توقع داره  د ...

من چی میگم شما چی میگی

شاید فامیل راه دور نداری

ما اکثر فامیلامون شهرستانن و خودمون تهرانیم

واسه عقد هامون تماس میگیریم باهم میگیم ما عقد داریم با اینکه میدونیم راه دوره و توقعی نداریم ولی خوشحال میشیم تشریف بیارید

که اصولا هم بخاطر یک عقد و مراسم کوچک فاصله پنج شش ساعتی رو کسی نمیاد

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
شوهرتو اصلاح کن گلم 😕 اصلا درست نیست واقعا  این طرز فکر و رفتار  حالا ایراد نداره نباید ن ...

کلا من اصلا از اول رابطه‌ی زیادی با خانواده شوهرم نداشتم چون تنها غریبه تو فامیلشون منم و همشون رابطه فامیلی دارن. اونا ترک هستن و من فارسی حتی اوایل حرفاشونم نمیفهمیدم. چند بار خواهرشوهرام پشت سرم حرف زدن شوهرم شنیده بهش برخورده بدش اومده. میگه من فامیلامو میشناسم

من چی میگم شما چی میگی شاید فامیل راه دور نداری ما اکثر فامیلامون شهرستانن و خودمون تهرانیم واسه ...

والا ما وقتی به کسی زنگ میزنیم برای مراسم قصدمون دعوته   واسه کرونا تعداد دفتر خونه هم محدوده 

نه این که زنگ بزنیم به طرف بگیم میدونم ب خاطر کرونا نمیای ولی ما مراسم داریم خواستم اطلاع بدم ما مراسمو گرفتیم شما اذیت میشی نیا 😐😐 

چشم میزنن 😂😂ما همونم نمیگیم 

مثلا تخم سه زرده هست ک چشم بزنن؟ بقیه زن نمیگیرن شوهر نمیکتن؟.. خیلی بدم میاد میگن چشم میزنن نمیگیم.. ادم یه اسفند دود کنه کسی چشمش نمیزنه.. 

مثلا تخم سه زرده هست ک چشم بزنن؟ بقیه زن نمیگیرن شوهر نمیکتن؟.. خیلی بدم میاد میگن چشم میزنن نمیگیم. ...

عزیزم لابد یه چیزا میدونم دیگه 😊مورد بوده از دوستانم در به در دنبال دعانویس میگفت سه روز بیشتر فرصت ندارم عقد دختر خواهر شوهرمه میخوام یکار کنم سر نگیره 

زن دایی های خودمم همینطور بودن 

عزیزم لابد یه چیزا میدونم دیگه 😊مورد بوده از دوستانم در به در دنبال دعانویس میگفت سه روز بیشتر فرصت ...

والا ما همه مراسم میگیریم عقد و نامزدی و جشن میگیریم. عروسی و جشن میگیریم.. فامیلتمون دیدم بعضی ها پنهان میکنن.. ولی خود من جشن گرفتم خداروشکر چشم هگ نخوردم.. هم عقد گرفتم هم نامزدی هم جادر برون هم عروسی هم پاتختی.. اسفند دود کردیم و ایت الکرسی خوندیم... 

والا ما همه مراسم میگیریم عقد و نامزدی و جشن میگیریم. عروسی و جشن میگیریم.. فامیلتمون دیدم بعضی ها پ ...

خب خداروشکرر 

ما تجربه خوب نداشتیم دیگه عبرت شد برامون 

حتی یه مورد خواستگار داشت خواهرم ، عموم متوجه شد رفت کلی بدگویی کرد تا بهم بزنه ، حالا نمبدونست ما خودمون جواب رد دادیم ولی خب عبرت شد عقد میکنیم یه ماه بعدس اطلاع میدیم 

من خودم عقد کردم وقتی پشت تلفن به دوستم گفتم درجا زد زیر گریه دختر گنده سی ساله 😑😏از حسادت 😑😑نفسش هق هق میکرد 😂 

کلا مسایلمونو یاد گرغتیم دیگه نگیم ، سفر ، قبولی دانشگاه ، خرید ماشین ، پست و مقام شغلی ، همه چیو بعد اینکه انجام شد و چند وقت گذشت میگیم اوونم سر بسته 

ناراحت نشی ها چ فامیل بد نتونم بینی دارین... خدا صبرتون بده

نه عزیزم ، واقعیت همینه 

متاسفانهههه جز عمه هام ، نه خاله نه دایی نه عموی خوبی داشتیم 😔 ولی خانواده شوهرم خیلیی خوبن 😊😊مادر شوهرم و فامیلاشون اصلا دخالتی کاری حسادتی هیچی الحمدلله