2777
2789
عنوان

عقدی پسر خواهر شوهرم هیچ کی به ما خبر نداده

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 46 پست

قاعدتا محض احترام باید بهتون میگفتم

مثلا زنگ میزدن میگفتن فردا عقد فلانیه ولی ما میدونیم راه دورید و شرایط کروناست توقعی نداریم فقط گفتیم اطلاع بدیم

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب جق دارین ناراحت بشین... من مامانم همین جوریه فامیلامون برای عقد و نامزدیم از مشهد اومدن کرمان...ب ...

ماهم نمیگیم برا عقد خواهر برادر عروس داماد باید باشن نه دایی عمو اینا 😏عقد من چه ربطی به داییم و زنش داره 😑

شما پا نمیشدین برید مراسما دیگران   توقع دارین دیگران پاشن بیان  شما که نمیرفتین چه کاریه زنگ بزنن بگن 

بعدم توو این دوران توقع بیجا داری انگار نه انگار که کروناست برا عقد دفتر خونه تعداد محدود راه میدن 

قاعدتا محض احترام باید بهتون میگفتم مثلا زنگ میزدن میگفتن فردا عقد فلانیه ولی ما میدونیم راه دورید ...

اطلاع بدن که چی بشه 

خواستیم اطلاع بدیم که نیا😂😂😂 بهترین کار این بود که نه دعوت کنن نه چیزی یه کم توقع بیجای هست به نظرم

ماهم نمیگیم برا عقد خواهر برادر عروس داماد باید باشن نه دایی عمو اینا 😏عقد من چه ربطی به داییم و زن ...

خبر ک باید بدن... مثلا امشب عقدمونه... جشن میگیرن الان... من. دوستم امشب عقدشه ما همه خبر داریم تو تالار جشن گرفته

منک واسه دخترخارشورم، برا مهربرونش همه رو گفتن جز شوهرم... ولی پس فرداش هییی زنگ و پشت زنگ ک پاشو بیا کمک واسه جمع و جوری وسایل خونه و کارای عقد...🙄😒🤪 گفتم مگه حمالی؟ 😕

اطلاع بدن که چی بشه  خواستیم اطلاع بدیم که نیا😂😂😂 بهترین کار این بود که نه دعوت کنن نه چیزی ...

شاید برای شما توقع بیجاست ولی برای ما احترامه

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست 
خوب وقتی نمیرین اونها هم ترجیح میدن نگن و یه سوال چه جور شما نمیرین میگین دوره ولی اونها رو دعوت می ...

عزیزم ما مشهد هستیم و هر ساله همشون سالی چند بار گروهی میان زیارت و سیاحت. همیشه هم خونه مامیان و ماهم هر سال چندبار دعوتی میدیم جدا جدا گروه گروه. درسته ما نمیرفتیم ولی حداقل یک زنگ میزدن خبر میدادن

بعد کرونا اونجا تموم شده؟؟

نه والا سیاههاوضاع خیلی خرابه.. من یه استوری گزاشتم درمورد اینایی ک مهمونی میرن و مراسم میگیرن نمیدونستم اون عقدشه اومد پی وی گفت میخواستم عقدگ دعوتت کنم.. تو تالاره... من ک نمی‌رفتم ولی بچه ها رفتم به من دیگه تعارف ام نکرد ک بیا... هم اتاقی دانشگاهمه.. عروسی منم اون اومد.. 

شاید برای شما توقع بیجاست ولی برای ما احترامه

اوالا گارد نگیر از توقع بیجا منظورم استارتره

درست نیست هیچ مراسمی نرفته بعد توقع داره  دیگران زنگ بزنن هی دعوت کنن  مردم غرور دارن اون  حرف شما جای درسته که مراسماشون میرفته و میومدن 

زنگ  احترام نمیاره  زمانی احترامت حفظ میشه که مراقب رفتارت باشی  

عزیزم ما مشهد هستیم و هر ساله همشون سالی چند بار گروهی میان زیارت و سیاحت. همیشه هم خونه مامیان و ما ...

ببین منم عمومشهرستاته هر کی میره شهرستان نمیره هتل ولی چون اون مراسم نیومد دیگه کسی نه اطلاع میده نه دعوت میکنه

به قول بچه ها اونها هم غرور دارن نمیشه همش دعوت کنن و شما نرین بالخره اگر انتظار احترام داربن یکی درمیون باید میرفتین حداقل