2777
2789

من و همسرم تو عقدیم.واقعا هم منو دوست داره عاشقانه. من از لحاظ محبت اون هیچی کم ندارم.

ولی یه عیبی که هست اینه وقتی کنار هم هستیم زیاد رابطه میخواد با اینکه دوران عقدیم به کرات انجام دادیم.

و خوب حس میکنم هر وقت بخواد منم بدم دیگه خیلی پیش دستی میشم براش.

میگم که چجوری کنار بزنم که ناراحت نشه ولی تشنه بمونه

اینم بگم که ما خیلی راه دوریم.

وقتی میاد چند روز میمونه میره. یا من میرم میمونم 

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا سری ناپذیر پیش دستی چیه میگی

منظورم اینه خیلی دیگه راحت در دسترسشم🤦‍♀️

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

طبق تجربه خودم میگم که تصمیمت خیلی درسته 

درحد معاقشه نامزدی عیبی نداره 

ولییییی براش غیرقابل دسترس باش....

بزار برای شب عروسی و به دست اوردنت ذوق داشته باشه 

مردا قدر چیزایی که سخت به دست میارن رو خوب میدونن این  یه مرد بهم گفته

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

عزیزم الان زمان قدیم نیست ک مردا عوض شدن قبول نکنی رابطه رو بغرورش بر میخوره بعدشم الان منتظر نمیمونن ک زنشون سیرشون کنه مردا دیگ تحمل تشنگی ندارن

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁
چون دورید طبیعیه تو یه خونه باشید بعد یه مدت خود به خود کم میشه

نه نه منظورم این نیست که کم تر بشه . میگم خوب یه کم ناز داشته باشم