2777
2789
عنوان

حس میکنم دیگه خیلی زود در دسترس قرار گرفتم براش.

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 56 پست
جدااا؟؟؟ ممنون که گفتین. آخه من فکر میکردم اگه زیاد رابطه داشته باشیم تکراری میشه و خوب چون عقدیم. ...

خب گفتم بهتره تو عقد شروع نکنی، ولی وقتی شروع شد دیگه پاپس کشیدن مشکل ساز میشه، تکراری هم نمیشه

خب زنشی!!وظیفه زن وشوهره همو تامین کنن... مگه اخلاقش تغییرکرده؟؟

نه. تازه وقتی تامین کنم خیلی خوش اخلاق تره.

میگم که کلا ازش راضی ام 

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میگن تو عقد شروع نکنیم؟؟؟😭😭

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
خب گفتم بهتره تو عقد شروع نکنی، ولی وقتی شروع شد دیگه پاپس کشیدن مشکل ساز میشه، تکراری هم نمیشه

خب شما خودت میگی پس نزنم😅😅وقتی تو عقد همون روزهای اول که کنارم بود خواست دیگه چیکار کنم

منم تو عقدم ولی رابطمون فقط در حد همون بوسه بااینکه از هم خیلییی دوریم و فقط تویه این یکسال فقط یک م ...

یااااا خداااااا.

حواست به شوهرت باشه .

در حد بوسه؟!!! 

وقتی زن ومردی ازدواج میکنن اززمانکه رابطشونوشروع میکنن دررحمت خدابروشون بازه هرخواسته ای داشته باشی بهت میده بایدبگی خدایااول خونه وماشین بخریم وهرخاسته ای که داری بعدبهمون بچه بده این تجربست 

حمدوسپاس پرورگارم