2777
2789

سلام

دوست ‌عزیز، ما در دانشگاه فردوسی مشهد در حال انجام  پژوهشی در زمینه "بررسی شناخت ها و هیجانات افراد در مورد ترس از بیماری" هستیم.‌ این پژوهش، بخشی از  رساله دکتری  اینجانب در رشته روانشناسی است. سرپرست تیم پژوهشی ما دکتر جواد صالحی فدردی متخصص روانشناسی سلامت و بالینی و استاد تمام دانشگاه فردوسی مشهد هستند. اطلاعات‌ هویتی شما در این پژوهش اخذ نخواهد شد و می توانید با نام خود و یا با نام مستعار در پژوهش شرکت نمایید. پاسخگویی دقیق و صادقانه شما کمک ارزنده ای به ارتقای دانش روانشناسان در حوزه شناسایی روش های درمانی موثرتر برای "اضطراب بیماری" خواهد نمود. تمام مراحل این پژوهش به صورت غیرحضوری انجام خواهد شد.

از شما دوستان دعوت می کنم در صورتی یک یا چند مورد از نشانه های زیر را در خود مشاهده می کنید، با مراجعه به لینک زیر در این پژوهش ثبت نام و شرکت نمایید.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانید با من از طریق ایمیل دانشگاهی به آدرس sa.khalili@stu.um.ir  یا شماره 09384482212 در تلگرام یا واتس اپ در ارتباط باشید.

علائم و نشانه‌ها می‌تواند شامل موارد زیر باشد:
- نگرانی راجع به مبتلا بودن یا مبتلا شدن به یک بیماری خطرناک؛
- نگرانی بابت اینکه علائم یا حالات جسمی ‌جزئی حاکی از ابتلا به یک بیماری خطرناک باشد؛
- احساس آسودگی خاطر بسیار اندک یا حتی عدم احساس آسودگی خاطر پس از معاینات پزشکی یا “نتایج منفی” آزمایشات؛
- نگرانی بیش‌ از‌حد بابت یک بیماری خاص یا ریسک ابتلا به یک بیماری به علت داشتن سابقه خانوادگی آن؛
- بدحالی به خاطر بیماری احتمالی به حدی که انجام کارهای روزمره را با مشکل مواجه سازد؛
- جستجوی مکرر علائم بیماری یا ناخوشی در خود؛
- مراجعه مکرر به پزشکان مختلف جهت آسودگی خاطر یا خودداری از مراجعه به پزشک به خاطر ترس از تشخیص ابتلا به یک بیماری خطرناک؛
- دوری از دیگران، اماکن یا فعالیت به خاطر ترس از ابتلا به بیماری خاص؛
- حرف زدن مداوم راجع به وضعیت سلامتی و بیماری احتمالی؛
- جستجوی مستمر در اینترنت درباره نشانه ها و عوامل زمینه‌ساز ابتلا به بیماری یا بیماری‌های احتمالی.

لینک ثبت نام در پژوهش:

https://survey.porsline.ir/s/niF98Al

درباره اساتید یونی غیرانتفایی حکیم طوس اطلاعی دارن؟؟سطح سوادشون اینا

رشته ارشد روان بالینی

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.