2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم بیشتر ماما.بابا. دادا. دردر. هان هان .پتو.اب. و بیشتر کلمه های دیگه رو میگه.

همه ی کارای داداششو تقلید میکنه و هرجا میره دنبالشه. 

اهنگ شاد میذاریم میرقصه.خط خطی میکنه. بازی میکنه. قاشق و لیوانم بلده دستش بگیره.

دیگه یه همچین چیزایی

ماما.بابا.دد.اب.دیگ جی جی.ممه.چندکلمه دیگ میگن معمولاو وسیله های پرکاربردومیشناسن وقتی میگی مثلاکنترل وبده متوجه میشه منظورت چیه خودت کم کم وسایل روبهش یادبده وزیادبهش بگومثلابالشت کجاست گوشی روبیاروی همچین چیزایی

خیلی جاهابدردخیلیاخوردیم٬ولی حیف بیشتردرداروازهمون خیلیاخوردیم  
من دخترم بیشتر ماما.بابا. دادا. دردر. هان هان .پتو.اب. و بیشتر کلمه های دیگه رو میگه. همه ی کارای د ...

پسر منم رقص بلده 😄. خط خطی رم انجام میده.

فقط هیچ کلمه با معنی و اینکه به جا استفاده کنه رو نمیگه

پسرها دیر زبون باز میکنن

میتونی واسه اطمینان خودت ببریش دکتر ولی نگران نباش

براش خیلی کتاب بخون

باهاش خیلی حرف بزن 

شعر بخون براش

هربچه ای با بقیه بچه ها کاملا فرق داره نگران نباش

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
پسر منم رقص بلده 😄. خط خطی رم انجام میده. فقط هیچ کلمه با معنی و اینکه به جا استفاده کنه رو نمیگه

حالا بچه ها فرق دارن باهم.بعصیا دیر حرف میزنن. من پسرمم هم دخترم خیلی حرف میزنن و زود و بیشتر کلمه ها میگن و میفهمن.ولی بعضیا دیر حرف میزنن ولی همه چیزو باهم یاد میگیرن و یدفعه مثل بلبل راه میافته زبونشون

منم پسرم سیزده ماهشه فقط دد ،نه،اره ،عزیزی،اذیت رو میگه گاهی هم مامان و آبجی 

نگرانم خیلی

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

دختر من ۴سالشه هنوزم بعضی چیزای ساده رو نمیفهمه

حرف میزنه ها اما خیلی دیر اسم چیزیو یاد میگیره.

همش فک میکنم دیر فولیک اسید خوردم سر بارداریش یا شاید کم کاری تیروئید داشتم و نمیدونستم که. اینجوری شده

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
من دخترم بیشتر ماما.بابا. دادا. دردر. هان هان .پتو.اب. و بیشتر کلمه های دیگه رو میگه. همه ی کارای د ...

دقیقا پسرمنم همین کارا رو میکنه. 

پتو. جوراب البته به زبون خودش نه اینک واضح بگه.. هر کلمه ای ک ازش بخوام تکرار میکنه. درک بالایی از جریان داره و سریع متوجه میشه مثلا میدونه بخاری داغت دست بهش نمیزنه. دیگه بگم دمپاییشو خودش میپوشه و غذاشم خودش میخوره ابی چیزی هم بخواد خودش درخواست میکنه و خیلی چیزای دیگه.. حتی باباشو صدا میزنه میگه بابا یَیید 😁باباسعید. ماشالله هم بگید لطفا😊

مهره ی مار روزگارمی 😍 عشق موندگارمی نفس.. 😍 دنیام پسرام😘😍