2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین

295 بازدید | 8 پست

سلام خانوما ترو خدا از نگرانی نجاتم بدین بعد از چقد دعا و دارو درمان ک به نتیجه نرسیدم خداخاستو طبیعی باردارشدم یه هفته لکه بینی داشتم رفتم سونو گف ساک بارداری5میل ودوهفته دیگ جنین کامل معلومه بعد لکه بینیم باشیاف قطع شد 5روز دوباره امروز شروع شد رفتم دکتر گف عیب نداره اگ دردنداری شیافاتو ادامه بده خودش سونو انجام داد گف ساکو میبینم اما خیلی ریزه بعد6روزاز سونواولی2میل بهش اضافه شده وشده7میل وگف چیزی نمیبینم فرستادم ازمایش تیتر که 2000بود گف خوبه هفته دیگ باز سونو بده بینم چ خبره کسی ایطور بوده بخدا نابود شدم ازاسترس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 5هفته تشکیل شده الانم 6همون ساکه هستش اما ن قلب ن جنین نمیدونم چیکارکنم بخدا 

تشکیل میشه شک نکن دکتر به من گفت ده روز دیگه برو یعنی هفت هفته یعنی احتمال میداد که دیر تر تشکیل بشه من طاقت نیاوردم زود تر رفتم ،