2777
2789
وااااای چقد ناراحت شدم چقد اذیت شدی منم اوایل لک داشتم و همش استرس سقط خیلی دردناکه

خیلی استرس دادن بهم بخدا یر همین استرس تو خواب حس کردم زلزله شد پریدم  پاشدم افتادم لک بینی 

مامان دوتا دخمل ناز 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای گلم یعنی هیچ کس هیچ تجربه ای در این باره نداشته؟ حتی فکرشم دیوونه ام میکنه میگم خدایا اگر ...

وای نگو این حرفا  .... یکی از اقوام شوهرم  زنش تو حاملگی  بهش گفتن سر بچت انقد بزرگه نمیتونی  طبیعی زایمان کنی   ولی بچش من دیدم سالمه  ولی سرش بزرگه هیچی هم نیس 

به ما تو سونو توصیح دادن که مشکلی نیست و...و هم دکتر خودم گفتن که مشکلی نیست.به دنیا اومدنی هم اصلا ...

خداروشکر

تو سونو به من نگفت مشکل داره یا نه فقط گفت باید بررسی بشه

دکترمم گفت مشکلی نیست و بررسی میکنم

ان شالله که مشکلی نباشه

همش میگم خدایا دشمن شادم نکن😭

وای نگو این حرفا  .... یکی از اقوام شوهرم  زنش تو حاملگی  بهش گفتن سر بچت انقد بزرگه ...

اصلا برام مهم نیست سرش بزرگ باشه

فقط سالم باشه

من کلی نذر و نیاز کردم تا خدا این لطفو بهم کرد و واقعا معجزه بود این بچه برام

ولی اگه سالم نباشه میخوام هم خودم بمیرم هم بچه؛ چون دیگه هیچ انگیزه ای ندارم😔

ارثی نیست چون نداریم دکترمم گفت چند هفته دیگه بیا بررسی کنیم ولی خونسرد بود و میگفت مهم نیست فک ک ...

عزیزم آنقدر شدید نیست که بخوای مثل عیب بزاری رو فرد که بخوای متوجه باشی یا نه بعضیا یکم سرشون اصلا ارثی کوچیکه بعضیا هم یکم بزرگ که ایرادی نداره.تو سونو هم اکثرا تاریخ رشد اعضا یکم باهم فرق میکنن

اصلا برام مهم نیست سرش بزرگ باشه فقط سالم باشه من کلی نذر و نیاز کردم تا خدا این لطفو بهم کرد و وا ...

نه عزیزم این بزرگی که گفته اصلا به چشم نمیاد که بخوای بگی وای این سرش بزرگه یا نه.هیچ نگران نباش ی چیز طبیعی می‌تونه باشه دیگه تو ماه های بالا سونو همین طور میشه

اصلا برام مهم نیست سرش بزرگ باشه فقط سالم باشه من کلی نذر و نیاز کردم تا خدا این لطفو بهم کرد و وا ...

خواهر گلم بچت سالم  هس چون هدیه خدا هس  این حرفو نزن دیگه   چقد اسم مرگ میاری ایمانت ضعیفه      خدا  بهت بچه داده سالمه سالم  سالم 

نه عزیزم این بزرگی که گفته اصلا به چشم نمیاد که بخوای بگی وای این سرش بزرگه یا نه.هیچ نگران نباش ی چ ...

میگم اصلا بزرگیش برام مهم نیست

فقط خدایی نکرده یه وقت اوتیسم یا چیز دیگه نباشه

واقعا ممنونم که باهام همدردی کردید

واقعا نیاز داشتم تو این شرایط 

میگم اصلا بزرگیش برام مهم نیست فقط خدایی نکرده یه وقت اوتیسم یا چیز دیگه نباشه واقعا ممنونم که باه ...

قربونت عزیزم نه نگران نباش هم چین چیزی نیست تو سونوها خیلی از اینجور موارد میگن که چیزی نبوده 

سلام عزیزم.منم توی بیست و شش هفته رفتم سونو همین مشکل رو برام زده...دو روزه خیلی نگرانم..برای منم دع ...

سلام

خانومی نگران نباش

البته حق میدم بهت

ولی من خیلی تاپیک خوندنم راجع به این

تقریبا همه گفته بودن مشکلی نیست

ان شالله شما هم با خبرای خوش میای