2777
2789
من باید یازده بهمن زایمان کنم 29دی زایمان کردم به حساب خودم درست بود

تو سونو براتون چی زده بود؟

دلمو خوش میکنم میگم اینکه هر سری تاریخ زایمان و متفاوت زده پس ممکنه تو اندازه گیری اشتباه کرده باشه

خدااااایا یعنی میشه مشکلی نباشه😣😣😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکل به خدا ولی بالاخره فکرم درگیره خدا خودش کمک کنه

ولش كن اونا فقط يه سري عدد رقم تو كتابا خوندن علم پزشكي كه ندارن به دوستم گفته بودن بدبخت از استرس داشت ميكرد ولي خداروشكر همه چيش خوب بود 

جای معتبر رفتی...؟ اینا بخدا خیلیاشون بی وجدا هستن..عزیزم اگر جای دولتی رفتی ی جای خوب خصوصی دیگه بر ...

به منم یه بار گفتن دورشکمش دوهفته از سنش کمتره انگار و اختلال رشد داره😖مردم وزنده شدم رفتم جای دیگه دیدم نرماله بچه و فقط کمی لاعره همین

خوشبختی یعنی وجود دخترم روشنا😍روشنایی زندگیمون    تیکر یکسالگی پرنسس مامان😍😍😍
خب چرا قصاص قبل جنایت می کنی دکتر که روردوایسی نداره عشقم ...خدا رو شکر

آخه دکترمم میدونه اگه چیزیم باشه الان دیگه نمیشه کاریش کرد

میگم لابد با خودش گفته استرس ندم بهش تا قطعی مشخص بشه

کلا دکترم آدم خونسردیه

حتما برو دکتر معتبر به منم میگفتن نی نی ام دو هفته عقبه ولی خداروشکر چیزیش نبود ولی طی اون مدتی که بیمارستان بودم میگفتن دوهفته مهم نیست بیشتر از اون مهمه

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
واقعااااا متاسفم؛ بعدش باردارشدی؟ خدا کنه واس منم فقط یه اشتباه بوده باشه

تازه دوسه روزه سقط کردم عزیزم

باورت نمیشه لقاحم دیر بود واسه همین دوهفته تفاوت داشت سر اون استرس داد وای خدا کیست جسم زرد داشتم گفت شاید بارداری هتروتوپیکه سر اون دکترم گفت شیاف استفاده نکن 

مامان دوتا دخمل ناز 😍
توکل به خدا ولی بالاخره فکرم درگیره خدا خودش کمک کنه

طبیعیه

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
واااااقعی میگی من غربالگری هامم سالم بود اندازه سر بچه تون نرماله؟ شما اون زمان پیگیری نکردی؟

به ما تو سونو توصیح دادن که مشکلی نیست و...و هم دکتر خودم گفتن که مشکلی نیست.به دنیا اومدنی هم اصلا بزرگتر از حد معمول نبود و الانم کاملا عادیه 

تو سونو براتون چی زده بود؟ دلمو خوش میکنم میگم اینکه هر سری تاریخ زایمان و متفاوت زده پس ممکنه تو ا ...

گفت که سربچه بزرگ بعد گفت به حساب خودت باسنو  یکی گفتم نه حساب من بیشتر گفت پس حساب خودت درسته

برای باردار شدن من یک صلوات بفرست دوست خوب شاید گره کار منم باز شد 🤗 🤗 
به منم یه بار گفتن دورشکمش دوهفته از سنش کمتره انگار و اختلال رشد داره😖مردم وزنده شدم رفتم جای دیگه ...

خدارو شکر که بچه تون سالمه

پس امکان اشتباه تو اندازه گیری سونو هست

به شوهرم گفتم بریم جای دیگه گفت صبر کن

تازه دوسه روزه سقط کردم عزیزم باورت نمیشه لقاحم دیر بود واسه همین دوهفته تفاوت داشت سر اون استرس دا ...

وااااای چقد ناراحت شدم

چقد اذیت شدی

منم اوایل لک داشتم و همش استرس سقط

خیلی دردناکه

حتما برو دکتر معتبر به منم میگفتن نی نی ام دو هفته عقبه ولی خداروشکر چیزیش نبود ولی طی اون مدتی که ب ...

دو هفته مجبورم صبر کنم بعد برم

به منم گفته 2 هفته فرق داره

پس میشه مشکلی نباشه

از کل زندگیم ناامید شدم