2777
2789
یه @میزاری اولش بعد اسممو مینویسی تو گوشه یه صفحه میاد اسممو مینویسه بزن روش ابی بشه  مثل @f ...

باشه عزیزم فک کنم یاد گرفتم من چند روز ی بار تگت میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش از حد گزارش بزنید تعلیق میشد هر روز یکیش رو بزار نی نی یار پاک میکنه 

منظورتونو نفهمیدم دوسی ؟ ینی هر روز یکی رو تگ کنم ک اون برام گزارش بزنه یا هر روز تو ی تاپیکم نی نس یار رو تگ کنم؟

منظورتونو نفهمیدم دوسی ؟ ینی هر روز یکی رو تگ کنم ک اون برام گزارش بزنه یا هر روز تو ی تاپیکم نی نس ...

نه لینک تاپیکتو بزار تو تاپیک نی نی یار۲ پاک کنه

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
بگم یادم بده یا خودت یادم میدی؟ 😂لینکو چطوری بزارم ؟ تاپیک نی نی یار کجاس؟

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 برو تاپیکش خودش گفته جونم

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
منظورتونو نفهمیدم دوسی ؟ ینی هر روز یکی رو تگ کنم ک اون برام گزارش بزنه یا هر روز تو ی تاپیکم نی نس ...

نه هروز میتونی یهلینک تامیک رو بزاری نی نی یار پاک میکنه برات تاپیک رو 

مرسی عزیزم ببخش ک خیلی سوال پرسیدم ممنونم ک با حوصله جواب دادی 

خواهش کاش همه مثل شما باشن