2777
2789

ان شاءالله حال نی نیت خوب خوب باشه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیز دلم منم به نیت دلت برات صلوات فرستادم

خواهش عزیز دل ممنونم لطف کردید❤

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

ایشالا ک خوب و سالم باشه، واسم دعا میکنی بتام بره بالا و لقاح از بین نره

خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام‌ برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️

انشأالله که خوب و سلامت باشه

دخترم  چهار سالشه اومد با نی نی صحبت کنه تکون نمیخورد گفتم یه جیغ بزن زد بعد جنین یه تکون خورد انگار ترسید میگم نکنه خطرناک باشه  کسی تجربه نداره

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
ایشالا عزیز دلم برات صلوات فرستادم 

ممنون عزیزم

خدایا خودت میدونی چقد سختی کشیدم تا باردار شدم ازت میخوام‌ برام حفظش کنی و سالم تو بغلم بذاریش🥺...🌱 ۱۴۰۱٫۹٫۲۲ صدای قلبشو شنیدم 😭خدایا شکرت🤲❤️

سلام شما چن هفتتون شد؟

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂