2777
2789

سلام بچه ها 

کسی هست بچش مشکوک به بیماری متابولیک ارثی باشه و جوابش ک اومده بچه سالم بوده باشع؟؟؟ 

ما دوتا ازمایش غربالگری دادیم تو جفتش مشکوک بود بعد ازمایش تکمیلی انجام دادیم یه ماه دیگه جوابش میاد وای دارم دیووونه میشم بقران 

اگه کسی میدونه دربارش بگه لطفا 

شاید نتونم جوابتون رو بدم یوقت بچه بیدار شه اگه چیزی در این مورد میدونین بگین میام میخونم ممنون 

در واقع مرده بودم؛ جونم شدی⁦❤️⁩

نمیدونم عزیزم انشالله نباشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه زمان بارداری سونو تشخیص نداد؟

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

برای بچت ایت الکرسی میخونم انشالله که چیزی نیست راستش اولین باره همچین چیزی میشنوم 

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
نه سونو این رو تشخیص نمیده 

ای بابا

خاک تو سرشون با این دستگاهاشون پس چیو تشخیص میدن

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
عزیزم خود نینیت مشکوک نیست ظاهرا؟خون تو مدفوع بی حالی و شلی بدن خوا آلودگی؟عدم گردنگیی

گردن میگیره  بی حالم نیس خوابشم مث بقیه بچه هاس بیدار میشه شیر میخوره یساعت یا دۉساعت بیداره باز میخوابه 

در واقع مرده بودم؛ جونم شدی⁦❤️⁩