درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمیکرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی
قيد مراسم عيوني لباس ارايشگاه عكاس خوبو بزن يه خونه ٤٠.٥٠متري ميشه ازدواج اسان البته يه زماني ازدواجاي اينطوري اسون بود الان همينم كار خضرت فيله
شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌
یه وام ازدواج میگیرید ۵۰ میلیون میدن باهاش یدونه یخچال میخرید تو کارتونشم زندگی میکنید مشکل مسکن ه ...
خو یخچال 50 میلیونی نمیگیریم یه نیم فریزر میگیریم 15 تومن بااین گرونی هم اونو بتونیم پر کنیم زرنگیم.
درباره اسم کاربریم :هرچی میذاشتم قبول نمیکرد گفتم یه هوو بزارم ببینم قبول میکنه 🤔درکمال ناباوری قبول کرد☹️☹️گفتم چیکارکنم ازحالت هوووی دربیاد دست به دامن کُره ای هاشدم دیدم یکی هست اسمش هوووه 🤣🤣عکسشوگذاشتم دیگه😝😜😜
خو یخچال 50 میلیونی نمیگیریم یه نیم فریزر میگیریم 15 تومن بااین گرونی هم اونو بتونیم پر کنیم زرنگیم. ...
من خودم ۵ سال پیش همه وسایلامو ساده گرفتم تا الان لباسشویی دست دوم استفاده کردم بعد ۵رسال شوهرم خرید خیلی چیزا رو نداشتیم عروسی ساده طلا فقط یه حلقه واقعا هم خوشبختیم