2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت تا ی مدت پیشش بخواب بعدش نصف شب جیم شو برو اتاق خودتون 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

روزا رو دائم بذار تو اتاق خودش بگذرونه ک علاقه مند بشه بهش

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خودت تا ی مدت پیشش بخواب بعدش نصف شب جیم شو برو اتاق خودتون 

من همین کارو میکنم نصفه شب بیدار میشه مثل روح سرگردان تو خونه میگرده تا پیدام کنه

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

بگو شب بخوابی تو اتاق خودت فرشته ها میان برات جایزه میذارن 😄😄😍

نصف شب زیر بالشتش خودت یه شکلاتی خوراکی چیزی بذار 

صبح بیدار شه ببینه کار فرشته هاس خوشحاا میشه بازم میخوابه همونجا 😂😂

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

تو اتاق خودتون بخوابونیدش وقتی خوابید بذاریدش توی اتاق خودش در اتاقشم باز بذارید یه چراغ خواب ملایم هم داشته باشه که یهو بیدار شد نترسه صبح هم زودتر برید توی اتاقش بیدارش کنید نازش کنید اگر پرسید بگو تو اتاق داری گلم همه ی بچه ها توی اتاق خودشون میخوابن گل مامان یه خرس تپل هم براش بگیرین شبا کنارش بخوابه

مهمترین چیز محبت و صبر و حوصله هست و اینکه به هیچ وجه عصبانی نشید.اتاقش رو براش قشنگ کنید و در طول روز یه ساعاتی خودتون یا پدرش تو اتاقش باهاش وقت بگزرونین و از اتاقش تعریف کنید کاری کنید حس مالکیت داشته باشه از بزرگ شدن و قوی بودنش تعریف کنید. کلا برای بعضی ها طول میکشه دختر منم خیلی طول کشید که با رضایت بره جدا بخوابه ولی بالاخره شد.

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.