2777
2789
دختر

منم دختر دارم، کوسن ماه و ستاره ای درست کن براش، دخترها عاشق این چیزا هستن، قصه هم بگم براش، پیشش بمون تا خواب بره، چراغ خوابم بذار، اگر دیدی جواب نمیده، برچسب بگیر شبا بذار زیر بالشش، بگو فرشته مهربون دیده تو اتاقت خوابیدی برات آورده

...

بهتره برای اتاقش یه شب خواب کوچیک بگیری یا از اونا که رو سقف ستاره میندازه 

ببریش اتاق خودش براش قصه بگی قصه دختری که اسمش فلان بود(اسمی باشه که تو دخترای اطرافش نباشه فکر کنه اونه ، مثل بهارنارنج ، بهارگلی و..) شبا تو اتاق خودش میخوابید یه تخت بزرگ داشت فلان بود ، همه بهش میگفتن افرین و .... 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالگی جدا خوابید بچه شما ؟ 

ما چون خونمون مدت طولانی یک خوابه بود و خیلیم کوچیک دیرتر از بقیه بچه ها تو همون تک خوابه هم دیگه وقتی مدرسه ای,شد اتاق خواب رو برای اون درست کردیم خودمون تو پزیرایی خوابیدیم ولی خب بازم طول کشید راضی بشه ولی ما هم صبر و حوصله به خرج دادیم و مدام جلو بقیه میگفتیم خوشبحال دخترم که برای خودش اتاق خصوصی داره بزرگ شده جدا میخوابه تشویقش میکردم عصبانی نمیشدیم با وجودیکه خودمون خیلی سختمون بود.

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.