2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه قهرن گفتن ما نمی‌آییم اون هم نیاد پسرمون و نوه ها بیان

سرچی قهر کردین باهم دوس داشتی بگو.ولی من بچمو میذارم پیششون مثلا میرم دنبال کارام .شیر خشکیه.مشکلی ندارم بچم پیششون باشه

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
مگه حالیش میشه میگه هرچی خونوادم بخوان

ای بابا‌ 

خدا صبرت بده

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه ده ماهه؟ شوخی میکنی؟ یه مشکلی پیش اومده بود برای خانواده ما عمم محبور بود بره بیمارستان چند ساعتی کنار خواهرش بچش ۹ماهشو میسپرد دست من مجبوووور بود منم عاشق دخترش بودم ولی بازم بعضی موقع بی تابی میکرد تازه ما دونفری نگهش میداشتیم بازم خسته میشدیم چطوری میخوان نگهش دارن به خدا اگر حوصلشو بزاره بعد دو دیقه گریه کردنش با جون و دل ارومش کنن

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 
سرچی قهر کردین باهم دوس داشتی بگو.ولی من بچمو میذارم پیششون مثلا میرم دنبال کارام .شیر خشکیه.مشکلی ن ...

ببین کلان کم جمعیتن ونوه دوست وفقط ی پسردارن میخوان تحت کنترل خودشون باشه بچه ها اصن دوس ندارن مدیریت مادر باشه

بگو میخام بیام با ارامش پاشو حاضر شو برو....چون شوهرت لجبازه باید با آرامش بری جلو مث شوهر منه

منم میگم برم اما شوهرم میگه اونانمیخوان بیایی اصن آنقدر خره نمیفهمه دارن زندگیشو خراب میکنن تازه من برم باخواخرش دست به یکی میشن منو اذیت میکنن 😩😣

چن دفه بهش گفتم گفتم نرو بدون من شوهرم دعواش کرد بزور بردتش بچمم گریه کرد خییییلی لجبازه فقطم خانواد ...

چه شوهری😐خدا کمکت کنه.ول کن بابا پس.بزار جفتشونو ببره.شمام استراحت کن. با خانوادت یا رفیقات برو بیرون فیلم ببین.خلاصه شرایطی که نمیتونی عوض کنی رو قبول کن