2777
2789
عنوان

چی به جاریم و بچه هاش بگم که جایگا خودشونو بفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 44 پست

تو یه موقعیت مچ‌جاریت یا بچه هاشو بگیر که به پسرات حرف میزنن یا حرکتی میکنن و همون موقع وارد عمل شو.الان بدون مدرک فایده نداره.از پسرات بپرس اونا چی گفتن و چکار کردن ببین چی دستگیرت میشه

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که دیگه هوا داره سرد میشه و کرونا هم هست بچه هاتو تو خونه سرگرم کن.نزار بیرون برن.منم ی مدت بچه هامو میبردم بیرون همسایه طبقه بالا پسرش ۶ ماه از بچه ای من بزرگتره خیلی با هم مقایسشون میکرد.خودشم زیاد تیکه مینداخت الان یکسال بیشتره بیرون نمیریم.الان روز کوتاه شده.بزار صبح بخوابن تلویزیون ببین.نقاشی بکشن با اسباب بازی بازی کنن.ی مدت که بیرون نرن خودش میفهمه ناراحت شدی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
چجوری کار کنم پسرم‌به شدت از عموش میترسه نمیدونم چیکارش کردن 

بهشون اعتماد بنفس بده از حقوقشون بگو مدام اینکه هیچ کسی حق ندارد بهتون زور بگه حتی پدر و مادرت کم کم میفهمن خودشونم یه کم برنامه های روانشناسی کودکان ببین 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
تو یه موقعیت مچ‌جاریت یا بچه هاشو بگیر که به پسرات حرف میزنن یا حرکتی میکنن و همون موقع وارد عمل شو. ...

اون دختره به دوقلو ها گفته با پسرای من بازی نکنن 

اونا هم قبول نکردن 

الکی رفته به باباش گفته پسرا منو برادرمو میزنن

خب خونه اونا نمیرن که میرن پایین پارکینگ دوچرخه سواری  بعدشم نزارم تو خونه گریه میکنن  ا ...

چند روز نزار بچه هات برن تو پارکینگ تو این مدت روشون کار کن بهشون یاد یده چه کار کنن مثلا بگو هر وقت عمو و زنعمو بهت حرفی زدن با احترام این حرف رو بزن و اینطوری رفتار کن مثلا اگه عموشون حرفی زد بگن فلان موقع هم پسرت ما رو زده ولی مامانم چیزی نگفته مامانم می گه بزرگترها نباید وارد بازی بچه ها بشن یا هر طور که خودت بلدی

این حل می شه درست که زندگی با جاری سخت وای بارم خوبه بچت هم بازی داره الان بچه من یک دونه بچه نمی بینه به هیچ عنوان خواهر خیالی داره دیگه خیلی شرایط بد شده بود از سرش انداختیم

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد

اولا يكجا نشيني و خانواده پر جمعيت اين حرف و حديثا رو داره كه شما بايد باهم قرار بزارين وسط دعواي بچه ها نيفتين

دوما وقتي برادرشوهرت پسرتو صدا زد دستشو ميگرفتي باهاش ميرفتي دم خونشون..با مهربوني هم ميگفتي پسرم ميترسيد بياد مثل كه قبلا جاري ترسوندتش عموت ميزندنت ولي من گفتم بچست الكي ميگه ،گفتم بيا بريم ببين عمو كاريت نداره(اينجوري هم برادرشوهرت و جاريت اگر ترسونده بودن ديگه جرات نميكنن،بچتم ترسش ميريخت)

و اونجام ميگفتي اينا بچن ما بايد بهشون يادبديم وگرنه منم ميتونم براي بقيه بچه ها خط و نشون بكشم

سوما اينهمخ بچه بدون بزرگتر اصلا نبايد باهم تنها باشن..

چرا اينقدر شما بي خيالين؟؟

💕

اولا يكجا نشيني و خانواده پر جمعيت اين حرف و حديثا رو داره كه شما بايد باهم قرار بزارين وسط دعواي بچ ...

داشتن پایین دوچرخه سواری میکردن تو پارکینگ 

خودمونم هر یک ربع سر میزنیم صداشون میکنیم 

شوهر من خیلی آدم مستقلی و همیشه می گه مدیون مامانمم چون هر وقت بهش می گفتم فلانی من رو تو کوچه زد بهم می گفت یا نرو تو کوچه یا وقتی رفتی حق نداری بگی از چیزی ناراحتم خودت باید از پس خودت بر بیای نزار بزننت

خداوند از جایی که حسابش را نمی کنید به شما روزی می دهد
شوهر من خیلی آدم مستقلی و همیشه می گه مدیون مامانمم چون هر وقت بهش می گفتم فلانی من رو تو کوچه زد به ...

من اینو به پسرم بگم هر بلایی هم سرش بیاد نمیاد بگه 

کلا عاشق بازی کردن با اوناست  اگه اینطوری بگم دیگه هیچی بهم نمیگه خودشم که ترسوعه نمیتونه از حقش دفاع کنه