دوستان من تا ۳ هفته ای همش دنبال راه تنظیم خواب نوزادم بودم با اینکه قبلا شنیده بودم چیکارا کنم تا اینکه تو چهار هفتگی دیگه تنظیم شدش یعنی تقریبا ۳ هفته زمان بردش تت کامل تنظیم شه اومدم بگم تا شاید به درد شما هم بخوره
من از یک هفتگیش که از دستگاه برای زردیش درومد دیگه شبا چراغ روشن نذاشتم در حد یه چراغ خواب کم نور بودش که فقط بتونم ببینمش که چشاش بستس یا خوابه . شبا توچشاش نگاه نکردم باها ارتباط نگرفتم بازی نکردم . دو سه شب اول حمومم بردم که خسته شه بخوابه شبا تو سکوت کامل میشد خونمون. اولش سخت بود واسم به خصوص تو چشاش نگاه نکنم وای کم کم دیدم داره نتیجه میده . ولی برعکسش روزا حتی خپاب بودنی آهنگ تلویزیون روشن بود خونه روشن بود باهاش بازی میکردم حرف میزدم تو چشاش نگا میکردم . دیگه از یک هفته مونده ب یک ماهگیش تا الان که دو ماه و یک هفتشه هر شب ساعت ۱۲ شایدن نیم ساعت اینور اونور میخوابه شبا حتی برا شیر که تکون میخوره نه گریه میکنه نه چشاشو باز میکنه با تکونش میفهمم شیر میخواد چش بسته شیرشو میخوره و میخوابه . و اینکه بچه رو تند تند هر دو ساعت برای شیر بیدار نکنید بی خواب میشه دکترم گفت تا ۴:۳۰ ساعت هم شیر نخوره مشکلی نیس مگر اینکه مادر دیابتی بوده باشه . از ساعت ۱۲ شب تا صبح ۸ فقط ۲ بار برای شیر بیدار میشه . اصولا یبار ۳ یبارم ۵:۳۰ . امیدوارم برای شما هم کارساز باشه به هر حال بچه باید شب و روزشو بشناسه و با اینکارا شبو نشونش میدین که شب فقط برای خوابه