2777
2789
عنوان

از بین بردن مو خوره

50 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها خوب هستین 

از  اونجایی ک اکثر ما موهامون مو خوره داره مخصوصا خودم که کوهان پر موخورع بود اما ی راه حلی پیدا کردم که صدرصدیع خودم تضمین میکنم چون خودم هم استفاده کردم و نتیجه گرفتم 

مواد :

سرکه سفید ی لیوان ب اضافه سه لیوان آب رو تو  ظرف بزارین و ساقه موهاتون رو بزارید تو ظرف مخلوط اب و.سرکه و تند تند ماساژ بدین ب مدت 15 دقیقه این کار رو به مدت ی هفته انجام بدید بهتون قول میدم اثری از موخورع نباشه و راستی شامپو رو مستقیم ب موهاتون نزنید .

مرسی عزیزم نجاتم دادی برات سوره ی قدر رو میخونم

کاربری 4 تورو خدا لغوم نکن نی نی یار به خدا قول میدم حرف گوش کن بشم میدونی چیه رفیق اگه قرار بود خدا غیرممکنی برات بزاره اونو برات ارزو نمیکرد توی دلت که با سعی خودت ممکنش کنی 🙋🙋🙋منو شوهر جانو زندگی زیباترین دعا الهی یکی از همین روزا بزرگترین ارزوتون براورده بشه همون غیر ممکنه که میگفتید یعنی میشه هرشب برای یه تعدادی سوره ی قدر میخونم هرکی دلش خواست بیاد بگه براش بخونم راسی اگه نیومدم یا دیر اومدم بدونید شلوغم پس ناراحت نشید جواب ندادم مرسی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.