2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم استفاده نکردم شاید خودش درست نکرده اماده شو گرفته تعقلبی بوده

عزیزم به این چیزا نیس،کرونا درمانی نداره هنوز،فقط باید ماسک بزنی و خونه بمونی،حالا هی از اینجور چیزا درست کن،ما قم هستیم ایشونم از یه آقای سید خیلی معروف گرفتن ولی تاثیر نداشت🍓

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
عزیزم به این چیزا نیس،کرونا درمانی نداره هنوز،فقط باید ماسک بزنی و خونه بمونی،حالا هی از اینجور چیزا ...

ببین ماسکم میزنم دستامم میشورم داروی امام کاظمم میخورم خداروشکر خانوادمم این کارا رو میکنن دوتا دامادمون گرفتن طی سه روز خوب شدن چون داروی امام کاظم میخورن ...

ببین ماسکم میزنم دستامم میشورم داروی امام کاظمم میخورم خداروشکر خانوادمم این کارا رو میکنن دوتا داما ...

چی بگم؟حتما خفیف بوده کروناشون،منم خفیفشو گرفتم خوب شدم،اگه دارو تاثیر داشت اعلام میکردن همو بخورن و همه خوب میشدن🍓

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️

هیچ ضرری هم نداره بخوری نمیدونم چرا ما ادعای مسلمونی میکنیم ولی به امامای خودمون اعتماد نداریم وقتی روایت در مورد دو بیماری واگیردار آخرالزمانی داریم چطور میشه راه مصونیتو بهمون نگفته باشن باید همه جوره مطیع اهل بیت باشیم راه نجات فقط اهل بیتن

چی بگم؟حتما خفیف بوده کروناشون،منم خفیفشو گرفتم خوب شدم،اگه دارو تاثیر داشت اعلام میکردن همو بخورن و ...

به نظرت این دولت به فکر مردمه؟؟؟ همش ضربه و ضربه .... مافیای دارو میذارن گفته بشه ؟