2777
2789

مثلا وزن ۹۰ به بالا

بارداریتون چطور بود؟

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نیز همین سوال را دارم 🤣🤣

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
عزیزم شما بارداری؟چند هفتته؟

نه عزیزم.اقدامم.ولی وزنم بالاست.میخوام‌بدونم

عجله هم دارم‌برا بارداری،نمیتکنم صبر کنم‌تا وزنم بیاد پایین

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 
من نیز همین سوال را دارم 🤣🤣

توام تپلی؟

چند کیلویی؟

بارداری؟

من ک دیدم دور و اطراف خانمهای هیکلی یا خیلی تو پر ک حاملگی موفق داشتن .منتها خودم با وزن بسیار زیر ح ...

نمیدونی چکارا کردن تو بارداریشون؟ک سخت نبود

توام تپلی؟ چند کیلویی؟ بارداری؟

بالای ۹۰ هستم

از توپولی گذشته 🤣🤣🤣

نه متاسفانه ☹

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
بالای ۹۰ هستم از توپولی گذشته 🤣🤣🤣 نه متاسفانه ☹

وای مثل من

میارسم یهو باردار بشم،میترکم فک کنم تو بارداری😢

وای مثل من میارسم یهو باردار بشم،میترکم فک کنم تو بارداری😢

اسمت و که میخونم گشنم میشه 😀

آهان پس هنوز اقدام نکردی؟

نمیدونی چکارا کردن تو بارداریشون؟ک سخت نبود

مشکلی نداشتن .ولی خوب یکیشون انقدر چربی دورشکمش بود ک سونوگرافیست نمیتونست جنسیت بچه رو بهشون بگه.

البته یکی دوموردشون هم از نظر فشار دایم تحت مراقبت بودن

عاره داشتیم

یکی20سالش بود وزنش فک کنم100هم بیشتر بود بارداریش فچ کنم زیاد سخت نبود ولی 1سال طول کشید تا باردار بشه

یکیم بود ک چن تا سقط داشت و آخرین بار با کلی آمپول و... بچش تو8ماهگی ب دنیا اومد ولی خداروشکر الان سالم و  مشکلی نداره

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️