2777
2789
اینارو‌دیگه همه میدونن همهههه خیلیام دست به سیاه و سفید نمیزنن عزیز و‌دردونه هم‌هستن  خ ...

درسته هر چیزی واسه هر کسی صدق نمیکنه 

من شوهرم وقتایی ک لوس و تنبل میشم بیشتر خوشش میاد 

خداروشکر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینارو‌دیگه همه میدونن همهههه خیلیام دست به سیاه و سفید نمیزنن عزیز و‌دردونه هم‌هستن  خ ...

تمیزی و بخودت رسیدن در درجه اول واسه روح خودته ارزش خودت رو میبری بالا 

بعد بقیه 

تمیزی و بخودت رسیدن در درجه اول واسه روح خودته ارزش خودت رو میبری بالا  بعد بقیه

میدونم عزیز 

مگه ،ما گفتیم به خودمون نمیرسیم؟؟؟؟؟

میگم دیگه همه اینارو‌نیدونن 

الان ادمی  هست که با مسواک و رنگ مو و لباس زیر خوشگل اشنا نباشه؟؟؟نه....

مهم یه چیز دیگست

مهم وفاداری و شرافت و پاکیه مرده

مرده خراب باشه شما براش ترکیب انجلینا و‌کیم‌کارداشیان و اهلاق و...باشی بازم هرز میره

عزیزم خونه باید مرتب باشه ولی نه اینکه سریدار باشی اون طور شوهرت بدعادت میش غذا باید بپزی دیگه ولی گاهی هم میتونی به خودت مرخصی بدی بعضی وقتا حق درای ح.صله نداشته باشی به کارات نرسی اصلا شلخته باشی چون مام آدمیم مثل مردا تازه حساستر ...خودت رو بکش شوهرت جنسش خرا ب باشه خرابه ریلکسترین آدم دینا باش شوهرت خوب باشه خوبه اینا همه ش حرفه

همسرتون متولد چ ماهیه  بعضی مردا چون روی خانوادشون حساسن و تابع احساسات خانوادشون هستن خشکن&nb ...

منکه ازبس همه کار کردم وانی که میخواستم نشده دیگه سکوت بهتره شوهرمن یک ماهه پیش که مادرش رفت مسافرت  جاش خونه پدرم بود وخودش پیشنهاد سفربه باجناقش میداد ودعوتشون میکرد الان مادرش که اومده  کلا شده که رو کوچکترین ومسخره ترین چیز عیب میزاره وبهونه میگیره ونمیاد ودشمن خیالی شده باجناق بدبختشم هرچه احترام بهش میزاره اون بدتر یه جور دیگه تعبیرش میکنه کلا خوبی بهش نیومده الان میشه اینه چیکار کرد ؟؟

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

تمام چیزایی که میگی درست اما درک نمیکنم وقتی میگی مردا مثل خمیرن باید بهشون فرم بدی!

کاملا مخالفم ما نمیتونیم آدمارو تغییر بدیم تا وقتی خودشون نخوان...بهتر از اول کسی رو پیدا کنیم که همون فرمی که ما میخوایم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

[QUOTE=] رگ خواب و نقطه ضعف دوتا معنی خیلییی متفاوت دارن.. چرا میگی نقطه ضعفشو‌پیدا کن ؟؟   [/QUOTE]

یعنی نقطه ای رو تو مغزش وجسمش پیدا کنی 

اونطوری رفتار کنی

اونم صبح تاشب وهمچنین شب تا صبح دلش برای زنش ضعف بره خخخخخخ😂😂

لوندی توی ذات آدماهاس، تمیزی و بوی خوب و استقبال و مودب بودن و ... ربطی به لوندی نداره 

من بشدت منظم تمیز و دقیق و مودب و... هستم ولی لوندی بلد نیستم اصلا ، هیچوقت هم مورد توجه هیچ مردی نیستم ، 

تو نخ ما نباش گره میخوری
یه زن لوند و جذاب لباساش بوی پیاز داغ نمیده  وقتی شوهرش میاد خونه میره استقبالش  خوشامد ...

رفتارت ماد شوهرت خیلی قشنگه 

مادرشوهرم اصلاااا تو این فازا نیست 

دلت که بزرگ باشه، خوشبختی🙂🙂
عزیزم خونه باید مرتب باشه ولی نه اینکه سریدار باشی اون طور شوهرت بدعادت میش غذا باید بپزی دیگه ولی گ ...

اینو قبول دارم  چون که همیشه تمیزم خوب نیس 

پرو میشن 

استاد اخلاقمون میگفت که مرد رو همیشه وسط نگه دارین نه بکوبین نه حلوا حلواش کنین رو هوا باید معلق بمونه تکلیف خودشو ندونه 

مردا از زنای غیر قابل پیش بینی و بکر بیشتر خوششون میاد 

فداکاری اضافی واسه آقایون عین سم 

دیدم اطرافم که میگم 

زنه کل غذا رو واسع مرده میکشه خودش از ته قابلمه میخورد  این کار اصلا درس نیس