2777
2789
عنوان

ما رفتیم نماز✋

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 19 پست
همش به خودم میگم وقت ندارم با یه بچه  تا به خودم میام اذان گفتن و تایمش پرید و تمام. بعد میگم چ ...

ببین من عاشق ارایش کردنو لاک زدنو اینجور قروفرم ولی خوب با نماز نمیشه هی ارایش کنی پاک کنی ی وقتایی میزنم جاده خاکی و نمیخونم ولی بعدش دلم تنگ میشه عذاب وجدان میگیرم اونم بخاطر اینکه فکر میکنم شیطان درمقابل من پیروز شده منو ازخدام دور کرده بخاطر این سری برمیگردم سمت خداو نمازم در سال شاید این اتفاق دو سه بار برام پیش بیاد توام ارادتو قوی کن نزار شیطان برنده بشه😉خودتو ب خدا نزدیک کن ☺

صبرمیکنم چون بی نهایت ب خدا اعتماد دارم😊بنده عزیز خدا هستم 😍😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم😅 اصلا وضو خواب رو میپرونه دیگه  من باید امشب رو دیگه نخوابم تا فردا شب مثل بچه ادم سرشب ...

دقیقا مثل من فردا راحت میخوابم 😂

صبرمیکنم چون بی نهایت ب خدا اعتماد دارم😊بنده عزیز خدا هستم 😍😌
قبول باشه‌ من خیلی وقته دور شدم و ترک کردم‌ چند وقت میخونم باز ول میکنم. نمیدونم چرا اینطورم....

عزیز دلم سلام

خوبی؟

اگه تونستی حتماً 5 صفحه اول این تاپیک را بخونید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/476224/فقط-۱۷-دقیقه?page=1