2777
2789

من ی سالو نیم کاربر خاموش بودم اولین اکانتمم برا ۹۸،۳/۳۱اینارو گفتم نگید تازه وارده😒ک اتیش میزنم خودمو اکانت قبیلیم ترکیدع..

خانوما بدون شوخی با جدیت و خواهرانه میپرسم

برا کسایی ک الان تو اقدامن و میخوان اقدام کنن نصیحتتون چیه 😊 به حرفاتون نیاز دارم ول نکنین برین ک بگید بقیه هستن جواب میدن ن لطفا همتون بگید نمیدونین بعد ها یکی ک کسیو نداره و اینا... دنبال این تجربه ها باشه بخونه تاپیکو چقد  خوشحالمیشه دعامون میکنه  گره کارمدن باز میشه😍😍فداتون بگید

من از یکی شنیدم میگفت وقتی اقدام میکنی اون شب رحمتو انقباض انبساط کن مایع منی جذب بشه درسته؟

یا جقد بعد اقدام بره حموم لطفا بگید دونه دونه شو😍😍ماچ به کلتون😙

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون شوخی وکاملا خواهرانه نظرم اینه ک فعلا توی این شرایط اقدام نکن

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

من‌خودم اصلا انقباض و اینا نکردم بابا،دو دقیقه بعدشم بلند شدم رفتم دستشویی دوماه هم بارداریم طول کشید

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
التماس هات از نی نی یار شب جواب داد خخخ

ن زیاد گفتم بزارم فردا😂

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      
بدون شوخی وکاملا خواهرانه نظرم اینه ک فعلا توی این شرایط اقدام نکن

عزیزم من مثلا خیلی وقته عروسی کردم  دیگه وقتشه سن شوهرمم میره بالا  یه سقطم داشتم‌پلی کیستیکم هستم‌باید عجله کنم 

من‌خودم اصلا انقباض و اینا نکردم بابا،دو دقیقه بعدشم بلند شدم رفتم دستشویی دوماه هم بارداریم طول کشی ...

ببخشید حمام همون دو دیقع بعد رفتید یا فرداش؟؟

عزيـــزم تبريك😍👏🏼👏🏼عزيز دلم اسپرم وقتي به سمت رحم ميره سرعتش خيلي زيادِ و اين خواست خداست كه بگ ...

تو چقد ارامش میده با حرفات 😍😍😍😍مرسی مهربون

ماچیزی نمیدونیم برو نت بزن اقدام ب بارداری بهت توصیح میده

باشه مرسی عزیزم

خب بگید چی میشه مگ😞😞😞

ببخشید حمام همون دو دیقع بعد رفتید یا فرداش؟؟

نه گلی فرداش رفتم

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩