2777
2789

بیشتر از دو ساله عقدم

هیچ وقت توهینی نکردم

پسرشون وسواس داشت قبل عقد نگفتن،بعد عقد واسه دلم پاش نشستم و اونم واسه من درمان رو شروع کرد.

تو این مدت اسم عروسی هم نیاوردن.

پسرشون هرروز خونه ما بود چون خونشون واسه درمانش مناسب نبود.ولی اونها جای کمک کردن به پسرشون هرروز به سفر های خارجی بودن.نگفتن جلو خانواده زن کوچیک میشه ،یه الونکی کمک کنیم بگیریم،پسرمون زندگیش نپاشه.یا حداقل چیزهایی که بعش حساسه رو بشوریم تا برگرده خونمون.

از عروسهای فامیل تعریف میکردن و میزدن تو سر من که تو عقبی از اونها در صورتی که من همه وقتم به درمان وسواس شوهرم بود.

مادرشوهرم حتی حاضر نشد فرشش رو بشوره چون شوهرم به اون فرش وسواس بود ولی من هزار تا چیزم رو شستم واسش.

نگین وظیفه ندارن چون بچه هاشون کمه و به اونهام خرج میکنن .ما رسممونه چون خانواده ها وضعشون مناسبه کمک کنن به عروسی و ...

هرروز هم سر کوفت میزنن غیر مستقیم

میدونستن واسه درمان چه شرایط سختی داریم ولی به رو نمیارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دل نگیر خانواده شوهر منم همین بودن، چه میشه کرد، منکه دیگه خودخوری نمیکنم، از من به تو اگه بخوای سر رفتارای دیگران حساس بشی زندگی برات جهنم میشه از عمه چی عقب میوفتی، الان فقط فکر خودتو شوهرت باش، 

خب آفرین به غیرت شما ،انشالله بهترم میشه توکل به خدای کریم

ممنون

انشاالله

ولی قلبم به درد میاد وقتی مادرش اون پسر دیگه اش رو تو سر من میزنه که چقدر زرنگ و موفقه

وقتی نه واسم عروسی گرفته

ن دستم رو گرفته

الان شما توقعتون از خدا چیه؟! شما پای انتخاب خودتون موندید. وقتی تصمیم به ازدواج گرفتید یعنی به مرحله استقلال کامل رسیدید و قرار نیست بقیه شما رو ساپورت کنند. حالا اگر داشتند و کمک نکردند فقط میشه گفت در حق پسرشون کم لطفی کردند. همین. البته اگر موقع خواستگاری قولی نداه باشند که در جواب شما موثر باشه مثلا به شما بگن حتما مسکن در اختیارتون میذارن و شما بر اساس اون تصمیم گرفته باشید. اگر برداشت شما این بوده که حتما ازتون حمایت می کنند و الان حمایت مورد نظر شما انجام نشده باشه دیگه جای گله نیست واقعا

ممنون انشاالله ولی قلبم به درد میاد وقتی مادرش اون پسر دیگه اش رو تو سر من میزنه که چقدر زرنگ و مو ...

خیلی بها نده ب خانواده شوهر ولی در هم نیفت ،زرنگ باش اگر به خودت ارزش و احترام قائل باشی اونا هم همینکارو میکنن،درکل زیرک باش

تیکر بارداری من واقعی شد قسمت همه منتظرا،برای سلامت نی نیم صلوات بفرست😘

مطمن باش هر کس  ذره ای بدی به دیگران کنه جوابشو میگیره،حتی بی خیالی و بی مسئولیتی ام جواب داره، یه جایی که اونام نیاز دارن روزگار قالشون میزاره، ولی روحتو پاک کن ازین حرفا صدمه میبینی وگرنه رها کن و زندگی کن

به دل نگیر خانواده شوهر منم همین بودن، چه میشه کرد، منکه دیگه خودخوری نمیکنم، از من به تو اگه بخوای ...

اروم بودم

تا اینکه امروز برادرشوهرم رو به رخم کشیدن که از تو کوچیکتره ولی زودتر کارهاش رو کرد و زندگیش رو جمع کرد

حسابی موفق شده

در صورتی که من موفق ترین دختر فامیلشون بودم ولی چون دستم رو نگرفتن دوساله نتونستم درسم رو تموم کنم

مطمن باش هر کس  ذره ای بدی به دیگران کنه جوابشو میگیره،حتی بی خیالی و بی مسئولیتی ام جواب داره، ...

دقیقا ترک مسئولیت کردن

خیلی بی انصافن

خدا جوابشون رو بده

از حقم نمیگذرم

چون مادرم زیر بار این فشارها مریض شد

ولی مادرشوهرم فقط به سر و وضعش رسید