2777
2789
عنوان

بارداري بعد از سقط

153 بازدید | 17 پست

كيا سابقه ي سقط داشتن؟ بعد از سقط چندوقت بعد باردار شدن؟ بچشون سالم بدنيا اومد؟ خيلي به نظراتتون احتياج دارم ، لطفا راهنماييم كنيد، چيا خورديد چيكار كرديد براي بارداري بعدي آماده شيد

منم تیر سقط داشتم الان تازه اقدام کردم وای اطرافیانم بودن بعدسقط بچه سالم آوردن

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهمن ۹۵ سقط بدلیل توقف رشد داشتم و مرداد ۹۶ با اقدام اول باردار شدم بدون دارو و بله بارداریم خوب بود

نميتونم نبودشو تحمل كنم بنظرت دوماه صبر كنم بعد اقدام كنم اشكال داره

نميتونم نبودشو تحمل كنم بنظرت دوماه صبر كنم بعد اقدام كنم اشكال داره

زوده گلم دکتر من گفت ۶ ماه بعد ولی من ۵ ماه بعد اقدام کردم حداقل بزار ۳ ماه بگذره بعد

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
خيلي حال روحيم خرابه ميخوام سريع باردار شم ميترسم 

میدونم واقعا سخته ولی خب باید بزاری یه چندماه فاصله بیفته الان بدنت ضعیفه چندهفته سقط شد دلیلش چی بود؟

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
میدونم واقعا سخته ولی خب باید بزاری یه چندماه فاصله بیفته الان بدنت ضعیفه چندهفته سقط شد دلیلش چی بو ...

١٢ هفته، گفت قلبش وايساده، قراره اينسري كه رفتم پيشش آزمايش بده بيينه مشكلم چيه ولي قبل از بارداري هم آزمايش كلي داده بودم هم سونوگرافي مشكلي نداشتم ، واقعا نميدونم چرا اين اتفاق افتاد، انقدر مطمعن بودم كه سالم بدنيا مياد كه رفته بودم واسه خودم چنددست لباسم خريده بودم 😢