2821
2789
عنوان

تب واکسن دوماهگی

1701 بازدید | 35 پست

سلام دوستان.راستش امروز صبح رفتم واکسن دوماهگی دخترم رو زدم.استامینوفنشم دارم میدم.منتها فعلا اثری از دردو اینا تب نیست .مث همیشس.درجه تب هم گرفتم نتونستم تبشو بگیرم.میخواستم ببینم شده بچه ای اصن درد وایناو تب نیاد سراغش .یا امشب و فردا میشع؟ درجه تبشو چطوری بگیرم

خیلیا تب نمیکنن بدنشون قوی میشه ماشااالله واسه اون

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای منم فردا داره بچم خیلی دردداشت واکس زد؟ 

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏

امشب حواست باشه اما خیلی ها تب نمیکنن

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

اره بستگی به بدن فرزندتون داره‌. میدونم روز اول حوله سرد و  از روز دوم حوله گرم میزارن ولی تو مسائل سلامتی به حرف هیچ کس اعتماد نکن جز کارشناس رسمیش. هر سوالی راشای میتونی به اورژانس زنگ بزنی پشت تلفن راهنماییت میکنن

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز